More


  Cartonașele galbene vor fi anulate înainte de intrarea în play-off sau play-out

  - Advertisement -

  În ultimul Comitet Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din 2015, cel de astăzi, 21 decembrie 2015, membrii săi au adoptat mai multe decizii, printre care şi unele ce priveau cluburile din Liga 2.

  Una dintre ele priveşte eliminarea avertismentelor primite de jucători în timpul campionatului regulat din Liga 2 înaintea accederii în play-off sau play-out, aceeaşi regulă urmând a fi aplicată şi după terminarea celor două competiţii şi disputarea meciurilor de baraj pentru promovare.

  „Aprobă cu unanimitate propunerea LPF cu privire la modificarea / completarea dispoziţiilor art. 40 din Regulamentului Disciplinar, cu amendamentul că sfera de aplicabilitate a dispoziţiilor art. 40 se extinde şi asupra Campionatului Naţional Liga a 2-a. Art. 40 va avea următorul conţinut: … Alin. 3. Avertismentele primite în sezonul regular al Campionatului Naţional ”Liga I” şi ”Liga a 2-a” nu vor fi preluate în jocurile din play-off / play-out. Alin. 4. La jocurile de baraj din faza a III-a a Campionatului Naţional ”Liga I” şi ”Liga a 2-a” nu se va ţine cont de avertismentele primite de jucători în fazele anterioare, pentru niciuna dintre echipele între care se dispută meciurile”, se arată într-un comunicat al FRF.

  Tot luni s-a decis ca locul unde stă observatorul de joc în cadrul meciurilor din Liga 2 să rămână neschimbat.

  „Dezbate referatul Biroului Competiţii cu privire la locul din stadion unde să fie situat observatorul de joc la jocurile din cadrul Ligii a 2-a. Se decide în unanimitate ca regulamentul aplicabil să rămână nemodificat”, a fost decizia luată de membrii CEx.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img