More

  CS UNIO, performanțe cu bani puțini

  unio

  Chiar dacă banii la club sunt din ce în ce mai puțini, de la an la an, la CS UNIO, antrenorii și oficialii se încăpățînează să țină ridicată ștacheta performanței.

  Așa cum ne-au obișnuit la final de an cei de la CS UNIO realizează un top al celor mai bune performanțe iar spre lauda lor, chiar dacă nu prea ajung la banul public, sportivii de la club au adus 25 de medalii prețioase sportului sătmărean și în 2015.

  Totul se datorează inimoșilor antrenori de la secțiile de judo și șah și bineînțeles președintelui Gheorghe Istrăuan care împreună cu părinții și sponsorii reușesc să mențină acest club de tradiție în top.

  Mihai Terely, Pall Zoltan, Ramona Igna, Doina Czerlau , Attila Pelcz , familia Șereș și toți cei care se implică la CS UNIO merită toate laudele. Iar lui Gheorghe Istrăuan am putea liniștiți să-i acordăm o distincție de președintele anului în sportul sătmărean.

  Iată performanțele obținute în 2015:

  Judo

  Medalii de aur: Jennifer Czerlau la CN, U15, Luca Felber la CN Newaza, U11, Faur Florin CN Newaza, U18.

  Medalii de argint: Dora Kovacs la CN, U23 şi U21, Mihaela Faur la CN, U23 şi U21, Faur Florin la Jocurile Balcanice U21, Jennifer Czerlau la CN Newaza, U16.

  Medalii de bronz: Florin Faur la CN U18, Cristian Şereş la CN U23 şi seniori, Lorand Samel la CN seniori echipe şi individual şi la CN Newaza, Mihaela Faur la CN U21 şi seniori individual, Oprea Dominic la CN U13, Stan Dominic la CN U13, Raul Oprea la CN U12.

  Lorand Samel, component al lotului naţional al României, a mai cucerit o medalie de bronz la Cupa Europei de la Bratislava.

  Şah
  Medalii de argint: echipa de şah rapid şi şah clasic alcătuită din Mihai Alexandru Angheluş, Adam Peter Heja, Ştefania Sălăjan, Blanca Maria Pap la Campionatele Naţionale de la Iaşi (Under 8).

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE