More


  CSM Satu Mare, pe opt la Cupa Campionilor Europeni WUKF

  =

  karate1

  CS Politehnica Cluj-Napoca a dominat ediția a șasea a Cupei Campionilor Europeni WUKF, competiție pe care a organizat-o, sâmbătă și duminică, împreună cu Federația Română de Karate WKC, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

  CS Politehnica a ocupat primul loc în clasament, cu 19 medalii de aur, 13 de argint și 10 de bronz, fiind urmată de alte două cluburi din țara noastră, CS Universitatea Brașov, cu 7 medalii de aur, 8 de argint, 13 de bronz, și de CS Rapid București, 7-7-4. Pe patru s-a clasat Asociația Engleză Wado Ryu Karate, 7-4-2 în vreme ce CSM Satu Mare a încheiat pe opt cu 11 medalii cucerite, 5 aur, 2 argint și 4 bronz.

  La competiție au participat 737 de sportivi din 17 țări, fiind invitate și Egipt și Statele Unite, 76 de arbitri, 101 antrenori, 72 de cluburi și 92 de echipe. Au fost reprezentate la WUKF European Champions Cup următoarele țări: Anglia, Ungaria, Germania, Serbia, Bosnia-Herțegovina, Cehia, Slovacia, Irlanda, Belgia, Danemarca, Scoția, Irlanda de Nord, Polonia, Ucraina, la care se adaugă SUA, Egipt și România.

  Vom reveni cu rezultatele pe categorii obținute de karateka sătmăreni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img