More


  Elisabeta Lipă: “A venit momentul să schimbăm Legea Sportului”

  =

  Ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, a declarat, luni, că a venit momentul modificării Legii Sportului, precizând că va face acest lucru ‘’cu termene fixe’’ pentru a fi gata până la finalul mandatului său.

  ‘’Vorbim de Legea Sportului de vreo trei ani și jumătate că vrem să o schimbăm. Iată că a venit momentul să o schimbăm. Cu termene, pentru că așa îmi place mie să lucrez. Rugămintea mea a fost să se vină cu sugestii și propuneri numai și numai în beneficiul sportului românesc’’, a spus ministrul, care așteaptă propuneri din partea conducătorilor de federații.

  Elisabeta Lipă, care până la preluarea mandatului de ministru a ocupat funcția de președintă a CS Dinamo, a afirmat că în perioada următoare Complexul Sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare va intra într-un proces de modernizare. ‘’Parcul Dinamo intră într-un proces de modernizare. Avem în proiect extinderea și modernizarea rețelelor exterioare pentru că au apărut multe obiective noi, bazinul de înot, sala de gimnastică și acum urmează stadionul Dinamo. Iar rețeaua veche nu făcea față. Și atunci avem acest proiect, în care avem și un depozit de apă pentru stingerea incendiilor. Deci proiectantul va face asta și eu mă bucur’’, a afirmat Lipă.

  Constructorul sălii polivalente din cadrul Complexului Sportiv Dinamo este obligat să efectueze modificările necesare pentru obținerea avizului ISU, în caz contrar urmând să nu își primească ultima tranșă din contract, a explicat ministrul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img