More


  Familia Someșul și-a premiat copiii

  =

  somesul2015

  Copiii de la AS Someșul au intrat în vacanță. Iar la ultimul antrenament conducerea clubului a ținut să le ofere mici cadouri și să le pregătească o mică festivitate de final de an.

  Antrenorul coordonator Cristi Popa i-a felicitat pe copii și înainte de a le înmâna cadourile a făcut un gest de suflet. I-a acordat un premiu de excelență fiicei lui Aurel Buzaș, fostul președinte de la Someșul care s-a stins din păcate din viață în această toamnă.

  Extrem de emoționată, Alina Corodi –Buzaș le-a mulțumit organizatorilor.” Tata a iubit extrem de mult acest club și a iubit fotbalul. Cu siguranță că de acolo de Sus ne vede și e mândru de voi și de faptul că țineți acest club în viață pe mai departe”.

  De altfel, Cristi Popa a punctat că ideea acestei festivități a fost de a reuni familia Someșul și că a ținut să invite mai multe personalități care au scris istorie pentru acest club doar că unele dintre ele n-au putut ajunge la eveniment din cauza programului încărcat.

  ” Mă bucur că e aici Ovidiu Suciu , o emblemă a Olimpiei și un portar care a evoluat și la Someșul. Le mulțumesc foștilor mei elevi de la Someșul care au crescut aici în club și care au venit alături de noi, Mircea Donca, Daniel Nistor, Paul Cristian și Richard Gulya și nu în ultimul rând le mulțumesc părinților pentru că sunt mereu alături de acești copii și împreună formăm acum familia Someșul”, a mai spus Cristi Popa .Acesta alături de antrenorii Bogdan Ardelean și Liviu Deac au premiat apoi copiii de la grupa 2004, campioană județeană în acest an , pe cei de la 2007-2008 și pe piticii neastâmpărați de la 2009-2010.

  Sărbători fericite și multe performanțe și în 2016 familiei Someșul Satu Mare!!!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img