More


  “Forever youngs” a câștigat turneul de la Foieni

  - Advertisement -

  handbal

  Prof. Tamas Heinrich a organizat la Foieni un turneu de handbal masculin rezervat veteranilor. Au participat trei echipe din Foieni și una din Satu Mare formată din foști jucători ai echipei UNIO ce domina cu ani în urmă Divizia A.

  Reuniți acum sub numele de ,,Forever youngs’’, foștii handbaliști de la CS UNIO au arătat că mai știu ”joaca la semicerc” și că doar pentru unii problemele nu apar la stăpânirea mingii ci eventual la kilogramele în plus adunate în ultimii ani. Dupa disputarea meciurilor, echipa a ocupat primul loc, avand in componenta urmatorii jucatori: Măries Ciprian, Pop Alin, Lăzăreanu Mihai, Mureșan Cosmin, Sabo Cristian, Kibedi Albert, Merlă Mihai, Merlă Adrian.

  ”A fost un turneu extrem de reușit. Au fost trei echipe din Foieni, una de juniori, una de veterani și alta a profesorilor de sport din zonă. O acțiune binevenită și o bună propagandă handbalului. Am fost doar opt jucători și la final s-a simțit oboseala. Sperăm să continuăm aceste turnee demonstrative” spune Kibedi Albert, jucător la Forever Youngs.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img