More


  Gâlcă, omul finalului de an în România!

  =

  Costel Gâlcă (43 de ani) a dat lovitura finalului de an, devenind singurul antrenor român care activează în prezent în Primera Division. Tehnicianul a semnat un contract până la vară cu Espanyol Barcelona, club pentru care a și evoluat, și are deja un start pozitiv la gruparea catalană: două victorii consecutive.

  ”Costelinho” este un caz aparte în fotbalul românesc. Dotat cu mult calm, dar și cu inteligență, antrenorul nu ”s-a aruncat” să dea curs primei oferte ivite după despărțirea de Steaua, formație cu care a reușit, la mijlocul anului, tripla istorică: titlu-Cupa României-Cupa Ligii.

  Ademenit de propuneri din Liga I, printre care ASA, FC Botoșani și Concordia Chiajna, fostul internațional a fost auzit spunând: ”Am antrenat Steaua, nu mai coborî sub acest standard!”. Apoi, a fost judecat pentru faptul că ”ține la preț”. Tehnicianul care a fost plătit la Steaua cu 10.000 de euro pe lună a avut propuneri clare pentru orice club din lumea arabă: 1.250.000 de euro pe sezon, dintre care 1.000.000 de euro pentru el, iar restul – pentru cei din staff.

  ”Ce-i al meu e pus deoparte! Asta-i teoria mea în viață”, le-a tăiat-o de fiecare dată Gâlcă celor care îl ironizau pentru faptul că, timp de o jumătate de an, n-a reușit să-și găsească echipă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img