More


  Gest de suflet Alice Ardelean îşi scoate tricoul la licitaţie pentru copiii de la Asociaţia “Stea”

  =

  alice

  Luptătoarea Alice Ardelean a arătat mereu că e o sportivă cu suflet mare. Iar în preajma Crăciunului aceasta şi-a dorit mai mult ca oricând să-i ajute pe copiii sărmani de la Asociația „Stea”.

  Alice Ardelean a decis să scoată la licitație tricoul cu care va intra în cușcă în data de 18 decembrie, în Polonia. Frumoasa sătmăreancă spune că din banii strânși vor fi cumpărate lucruri de care acești copii au nevoie.

  “ Licitatie!!! share va rog! Pentru ca Mos Craciun sa ajunga in acest an si la copiii de la Asociatia Stea am nevoie de ajutorul vostru!!! Scot la licitatie tricoul cu care voi intra in cusca pe 18 decembrie in Polonia iar din banii stransi vom cumpara cadouri si lucruri necesare acestor copii proveniti din familii sarace!

  Implica-te si tu!! In comentarii puteti lasa suma pe care doriti sa o donati iar tricoul il voi trimite dupa meci! Licitatia se incheie duminica, 13 decembrie, ora 21:00” a postat Alice Ardelean pe pagina personală de facebook.

  Iar prietenii sportivei au şi sărit în ajutorul copiilor de la Asociaţia Stea… Licitaţia a început de la 50 de lei plus multe pachete cu surprize, apoi un român stabilit în Canada a promis 60 dolari canadieni( 180 lei), preşedintele Olimpia Căuaş, Florin Mulcuţan, a mărit miza la 250 lei iar până acum cea mai mare sumă a fost licitată de un fan din Sebeş, 100 euro.

  Toți cei cu inimă mare pot lăsa sumele pe care doresc să le liciteze în comentariile de pe pagina de Facebook a sătmărencei noastre .

  https://www.facebook.com/ardelean.alice?fref=ts

  Câștigătorul licitației va primi tricoul după meciul din Polonia.

  Licitaţia se încheie duminică, 13 decembrie, la ora 21.00.

  Clip-ul video realizat de Alice Ardelean poate fi văzut dacă accesați următorul link:

  !!! Licitatie!!! share va rog!Pentru ca Mos Craciun sa ajunga in acest an si la copiii de la Asociatia Stea am nevoie de ajutorul vostru!!!Scot la licitatie tricoul cu care voi intra in cusca pe 18 decembrie in Polonia iar din banii stransi vom cumpara cadouri si lucruri necesare acestor copii proveniti din familii sarace!Implica-te si tu!!In comentarii puteti lasa suma pe care doriti sa o donati iar tricoul il voi trimite dupa meci!Licitatia se incheie duminica, 13 decembrie, ora 21:00Alexandru Bunea

  Publicată de Alice Ardelean pe Miercuri, 9 decembrie 2015  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img