More


  Încă două înfrângeri pentru CSM

  =

  baschet5

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au avut parte de două meciuri oficiale la sfârșitul săptămânii.Mai întâi, sâmbătă în cadrul etapei a 12-a din Liga Națională de baschet feminin fetele de la CSM au pierdut, firesc, 58-90 la Alexandria pentru ca a doua zi să mai încaseze o înfrângere, 39-98.

  Din păcate e bine știut că actualul sezon e unul compromis total și că CSM-ul face doar act de prezență ( ca să nu spunem că toacă bani publici aiurea) în Liga Națională…Dar poate de la anul vor veni vremuri mai bune pentru sătmăreni.

  Meciul de la Alexandria a fost câștigat fără probleme de echipa locală, de CSBT. Sătmărencele au reușit să câștige totuși ultimul sfert. S-a terminat 90-58 (56-30) pentru Alexandria, iar pe sferturi meciul a arătat cam așa: 25-12, 31-18, 21-11 și 13-17. Pentru echipa antrenată de Viorica Ibi Gamaleț au marcat Chițanu 17, Voica 15, Badi 12, Kadar 7, Vilcinschi 5 și Kallai 2.

  La Brașov, Olimpia nu s-a prea forțat și tot a fost la un coș de sută…S-a terminat 98-39.Cu Badi, Vilcinschi și Bălin principale marcatoare pentru CSM.

  În aceste condiții CSM rămâne clar pe ultimul loc și e posesoarea unei contraperformanțe…e prima echipă din LNBF care încasează peste 1000 de puncte după 12 runde.Și urmează etapa următoare o deplasare pe terenul liderului, Sepsi!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img