More


  Iordănescu: Cred că va fi o tragere grea, mai ales că suntem în urna a treia

  =

  euro-350x416

  Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, vineri dimineaţă, la plecarea la Paris pentru tragerea la sorţi a grupelor Euro-2016, că nu are nicio preferinţă în privinţa adversarilor, subliniind că speră ca până la turneul din Franţa naţionala să susţină mai multe meciuri de pregătire cu echipe tari.

  “E pentru prima oară când nu fac pronosticuri, nu-mi aleg adversarul, nu mă gândesc la cine ar fi mai convenabil sau cu cine ar fi mai convenabil să cădem. La acest nivel va fi foarte greu să reuşim ce ne dorinm cu toţii. Sunt optimist, încrezător chiar dacă n-aş putea să spun că avem o echipă cu foarte multe valori individuale. Avem un grup de jucători buni. Mizăm mult pe disciplină, pe organizarea jocului şi personal mizez pe o bună pregătire cu foarte multe meciuri, 5-6, aşa cum am anunţat. Când am plecat de acasă baieţii mi-au spus ca voi fi norocos. Eu nu cred. Cred că va fi o tragere la sorţi dificilă, grea şi adversari puternici, având în vedere că suntem în urna 3”, a declarat Iordănescu.

  Tragerea la sorţi a grupelor de la Campionatul European din 2016 va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, la Palais des Congres din Paris. Turneul final se va disputa în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016.

  Urnele valorice sunt următoarele:

  Urna 1: Spania, Germania, Anglia, Portugalia, Belgia;

  Urna 2: Italia, Rusia, Elveţia, Austria, Croaţia, Ucraina;

  Urna 3: Cehia, Suedia, Polonia, România, Slovacia, Ungaria;

  Urna 4: Turcia, Irlanda, Islanda, Ţara Galilor, Albania, Irlanda de Nord.

  Evenimentul va fi prezentat de doi foşti campioni europeni, francezul Bixente Lizarazu (97 de selecţii, câştigător al Euro-2000) şi olandezul Ruud Gullit (66 de selecţii, câştigător al Euro-1988).

  Invitaţi de onoare vor fi Oliver Bierhoff (70 de selecţii pentru Germania, câştigător al Euro-1996), David Trezeguet (59 de selecţii pentru Franţa, câştigător al Euro-2000), Angelos Haristeas (88 de selecţii pentru Grecia, câştigător al Euro-2004) şi Antonin Panenka (59 de selecţii pentru Cehoslovacia, câştigător al Euro-1976).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img