More


  Luptătorii de la CS -Cetate atacă Balcaniada

  =

  lupte2

  Lotul României de lupte greco-romane participă la acest sfârşit de săptămână la Campionatele Balcanice U16 de la Zenta, Serbia. Iar ca o recunoaştere a valorii sportivilor de la CS –Cetate Heracle Ardud , din cei 10 sportivi din lotul naţional , şapte sunt sătmăreni.

  Raul Zarzu şi Paul Oros la 32 kg, Marian Zaha şi Matei Suciu la 38 kg, Andrei Buzilă-54 kg, Andrei Barbul- 66kg, Rareş Dumitraş -73 kg sunt sportivii de la CS –Cetate care au făcut deplasarea însoţiţi de antrenorii Tudor Barbul şi Claudiu Blaga.

  „ E o onoare pentru noi ca mai bine de jumătate din lotul României să fie compus din sportivi de la clubul nostru. E o recunoaştere oarecum că la noi se munceşte bine şi că avem sportivi talentaţi. Dar în acelaşi timp suntem conştienţi că suntem obligaţi să ridicăm ştacheta. Sperăm să venim acasă cu medalii, se anunţă o competiţie foarte puternică iar unii dintre sportivii noştri sunt chiar şi cu doi ani mai tineri” a spus antrenorul Tudor Barbul în emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  De asemenea o altă delegaţie cu 15 luptători de la club a pornit azi spre Arad unde se va desfăşura în week end ediţia 2015 a Memorialului Roman Codreanu , competiţie rezervată copiilor şi juniorilor. Delegaţia sătmăreană e condusă de antrenorii Lieb Ludovic şi Barbul Norocel.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img