More


  Luptele se mută la Ardud

  =

  lupte2

  Cu siguranţă că luptele din ţară şi din această parte de Europa se mută în week-end la Ardud. Acolo unde, la sala Liceului Tehnologic din localitate se desfăşoară sâmbătă ediţia a şaptea a Cupei Cetate Ardud.

  O competiţie de anvergură care strânge sportivi de la cele mai tari centre din ţară şi din această parte de continent. Unde mai punem la socoteală faptul că peste 350 de sportivi din opt ţări se vor lupta pe cele două suprafeţe de saltele, iar cochetele tribune instalate pentru prima dată în sala de sport vor aduce un aer nou şi vor contribui la reuşita totală a evenimentului.

  La ora 10.00 are loc festivitatea de deschidere a evenimentului, acolo unde şi-au anunţat prezenţa oficialităţi locale, sătmărene şi judeţene.

  Că nu e uşor să organizezi un astfel de concurs e clar, dar experienţa acumulată de-a lungul anilor de antrenorul Tudor Barbul şi echipa sa, plus sufletul pus de întreaga comunitate din Ardud nu pot avea ca rezultat decât o reuşită de excepţie. Şi cum e mai bine să îţi promovezi oraşul şi cetatea dacă nu prin sport, iar Cupa Cetate Ardud este un prilej foarte bun.

  Pe saltea vor urca în această dimineaţă sportivi din Croaţia, Ungaria, Slovacia, Serbia, Polonia, Ucraina, Republica Moldova şi România (Satu Mare, București, Piatra Neamț, Bacău, Suceava, Rădăuți, Botoșani, Câmpulung, Pitești, Brașov, Oradea, Arad, Timișoara, Caransebeș, Baia Mare, Zalău, Bistrița, Turnu Severin). De la CS Satu Mare-Cetate Heracle Ardud vor concura aproximativ 35 de sportivi, pregătiţi de antrenorii Tudor Barbul, Francisc Szabo, Ludovic Lieb, Claudiu Blaga şi Norocel Barbur.

  Iar personalităţile marcante ale luptelor din România nu puteau lipsi de la această gală, cap de afiş fiind triplul medaliat la Olimpiadă, campion mondial şi european Ştefan Rusu sau Nicolae Gincă, vice-campion olimpic, Simion Popescu, medaliat cu bronz la Olimpiadă, iar lista poate continua. Nu vor lipsi oficiali din partea F.R. de Lupte, în frunte cu vice-preşedintele Dumitru Mugurel, Vasile Gui, Lazăr Ovidiu, Ioan Crăciun, Francisc Gyarmati şi Adrian Olteanu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img