More


  O seară de 5 stele

  =

  laureati

  Sportul sătmărean a avut parte de o seară de excepție sâmbătă la un restaurant de pe Calea Odoreului. Crema judo-ului românesc a venit la Satu Mare pentru Gala laureaților 2015. De la noul președinte al FR Judo, Florin Lascău, până la sportivele de top mondial Andreea Chițu și Corina Căprioriu şi până la antrenorul de excepție Florin Berceanu, cu toții au răspuns invitației lansate de organizatori și s-au bucurat de un spectacol cu adevărat de…gală.

  Organizarea a fost la superlativ.Pe lângă momentele în care au fost premiați cei mai buni judoka, antrenori , arbitri și oficiali, gazdele au oferit și un spectacol deosebit. Cu inegalabilul Petrică Mureșan maestru de ceremonii.

  ”O seară deosebită pe care am petrecut-o alături de mari campioni ai sportului românesc. Mă bucur că putem sprijini de la Consiliul Județean astfel de evenimente.Am demonstrat că suntem susținătorii sportului sătmărean, de la judo la lupte, box, kaiak, dans, am încercat să finanțăm cu cât am putut aceste proiecte. Îi felicit pe toţi sportvii premiați, pe organizatori și pe toti cei care se ocupă de acest sport minunat, judo, la Satu Mare” a declarat președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef.

  caprioriu

  Președintele FR Judo, Florin Lascău, a recunoscut că a venit cu mare drag la Satu Mare și că e prima acțiune de amploare la care participă în calitate de șef al federației.

  ”Am venit cu un suflu nou. Îi felicit pe premianți și acum toate gândurile noastre se îndreaptă spre Olimpiada de la Rio unde mergem cu șanse reale la medalii. Sper să se simtă cât mai rapid o schimbare adevărată în judo-ul românesc căci am venit cu un proiect ambițios” a declarat președintele FR Judo, Florin Lascău, care a felicitat organizatorii și a mulțumit autorităților locale pentru sprijinul necondiționat acordat judo-ului.

  Vedetele serii au fost, cu siguranță, Andreea Chițu și Corina Căprioriu , vicecampioanele mondiale din 2015, cele care au și fost declarate nr.1 și respectiv nr. 2 în top-ul FR Judo pe acest an!

  În topul realizat de FR Judo, vicecampioana mondială Chițu Andrea a fost desemnată sportiva anului, Căprioriu Corina s-a clasat pe doi iar Dobre Ștefania pe trei.

  Bercean Florin, Richter Simona au primit distincțiile pentru antrenorii anului iar Babiuc Ioana și Jeberean Marius sunt arbitrii anului.

  Premiul Special FRJudo i-a fost acordat sătmăreanului nostru, Fușle Vasile senior, pentru activitatea sa deosebită în sprijinirea judo-ului.

  chitu

  De asemenea președintele FRJudo, Florin Lascău, i-a acordat și un premiu special pentru susținerea judo-ului românesc, președintelui CJ Satu Mare, Adrian Ștef!

  Înregistrarea galei precum și interviuri cu Andreea Chițu, Corina Căprioriu, Florin Lascău, Marian Halas și Adrian Ștef luni seara de la ora 20,45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img