More


  Palatul Copiilor Satu Mare la Gala Campionilor de karting şcolar

  =

  karting

  Gala Campionilor de Karting Școlar a avut loc sâmbătă, 5 decembrie la Baile Herculane. Iar după un an foarte bun cu rezultate notabile, echipajul de la Palatul Copiilor Satu Mare nu putea lipsi de la aceasta festivitate de premiere.

  Cu multă energie și pasiune pentru karting, Alexandru Bretan urcă din nou pe podium, acesta a ocupat în clasamentul final la clasa Puffo, locul III, fiind urmat de un alt sătmărean, Olar Mateo care a primit o mențiune.

  La clasa Mini, Balog Dominik după primul an în aceasta categorie, reușește cu multă muncă și sârguință să ocupe poziția a- 5- a din cei 31 de elevi inscriși in aceasta categorie.

  La clasa Bambini, de asemenea după primul an la karting, fetița ambitioasa si luptătoare, Patricia Pișcorean, a ocupat și ea locul 5 din 29 piloti inscriși la categoria ei, urmată de colega ei, Ardelean Jami .

  La clasa Cadett 80 cm, elevii Borz Andrei și Indre Denis au fost premiați cu mențiune. La categoria Rotax Junior, Mihai Muncean a terminat pe primul loc.În vreme ce tatăl său, doctorul Mircea Muncean la clasa KF Seniori + Rotax, a terminat pe un onorant loc 4 din 16 piloți inscrisi in aceasta categorie.

  Una din surprizele serii a fost premierea celor două… mămici sătmărene, Balog Antonela si Piscoran Adriana, cu o diploma de merit pentru sprijinul in activitatea de arbitraj. De asemenea , au fost desemnați cei mai buni 8 mecanici din tara, doi dintre ei fiind sătmărenii Vasile Bretan si Balog Szilard. Băbuț Mihai a fost premiat pentru sustinerea tinerilor piloți. La premierea pe echipe, din cele 43 de echipaje inscrise in toată țara, echipajul de la Palatul Copiilor Satu Mare condus de profesorul Takacs Gheorghe a terminat pe poziția 7!

  Felicitări tuturor pentru acest an competițional, pentru munca, efortul, dedicarea și implicarea depusă!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img