More


  Patru medalii pentru CS Cetate Heracle Ardud la Balcaniada U16

  =

  lupte1

  Lotul României de lupte greco-romane a participat la sfârșitul săptămânii trecute la Campionatele Balcanice rezervate categoriei U16.

  Ca o recunoaștere oarecum a valorii sportivilor sătmăreni, din cele zece categorii de greutate de la acest concurs, șapte au fost acoperite în lotul național de sportivi de la CS Cetate Heracle Ardud!

  Iar la Zenta în Serbia delegația condusă de antrenorul Tudor Barbul a obținut șapte medalii, patru dintre ele de reprezentanții CS Cetate Heracle Ardud.

  lupte2

  Astfel, cu medalia de argint s-au întors Raul Oros (32 kg) și Marian Zaha (38 kg), iar medalii de bronz au cucerit Matei Suciu (38 kg) și Andrei Buzilă (55 kg). Raul Zarzu a încheiat concursul pe locul 4 (32 kg), Andrei Barbul pe locul 5 (66 kg), iar Rareș Dumitraș între locurile 5-8 (73 kg).

  ”Este o performanță uriașă pentru clubul nostru. Se demonstrează că avem pe lângă Lenard Berei și alți sportivi valoroși. E o generație foarte bună pe care, repet, nu am vrea să o pierdem. A fost un concurs foarte puternic , la nivel de țări, doar Republica Moldova și Turcia ne-au întrecut” spune antrenorul Tudor Barbul.

  Legat de rezultatele de la Zenta, tehnicianul sătmărean recunoaște că unii dintre sportivii săi au avut emoții în prima zi.

  “Oros și Zaha au fost aproape de aur…Cu siguranță că au învățat și ei și ceilalți băieți multe din această experiență” a mai spus Barbul care a amintit că la această generație e greu deocamdată să ne comparăm cu Republica Moldova și Turcia.

  “La ei, băieții din lot fac doar lupte, nu pun prea mult accent pe școală, au două antrenamente pe zi și condiții ca la seniori. ” a punctat Barbul.

  Pentru luptători sezonul oficial în 2015 s-a încheiat. Mai rămâne însă în program doar un concurs de casă la Timișoara, vineri, care va fi urmat și de o mică gală și festivitate organizată de cei de la clubul Heracle!

  Pe doi la Arad
  Un alt grup de luptători am avut la Arad la Memorialul “Roman Codreanu”. Un turneu internațional cu participare din Moldova, Serbia și din țară.

  Sportivii însoțiți de antrenorii Ludovic Lieb și Norocel Barbur au obținut următoarele rezultate: locul 1 – Marius Bulgăr (46 kg), locul 2 – Bogdan Silaghi (27 kg), Felician Chiș (59 kg), locul 3 – Denis Pop (120 kg), locul 5 – Trandafir Silaghi (29 kg), Alex Cardoș (32 kg). Pe echipe, clubul nostru s-a situat pe locul 2.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img