More


  Primavera, pe doi la zona Memorialului Gheorghe Ene

  =

  primavera bun

  Atletic Zalău s-a dovedit a fi cea mai bună echipă de la zona Memorialului Gheorghe Ene. Puștii din 2007 antrenați de fostul olimpist Claudiu Cornaci s-au calificat la turneul final cu punctaj maxim, în meciul decisive sălăjenii învingând Primavera Satu Mare cu 2-0.

  Practic ,meciurile de miercuri dimineața dintre Atletic Zalău și Marghita și Primavera cu Mara Baia Mare nu au mai putut schimba câștigătoarea zonei.

  Atletic a învins însă cu 4-2 în vreme ce Primavera a terminat pe doi după succesul spectaculos, 3-2 cu FC Mara. Golurile sătmărenilor au fost reuşite de Rareş Corodan-2 şi Darius Rogoz.

  De remarcat evoluția puștiului Varga Florin de la Atletic Zalău. Acesta a impresionat la acest turneu el marcând 9 din cele 10 goluri reuşite de Atletic.

  De remarcat fair play ul total de la acest turneu și respectul pe care și l-au arătat cele patru competitoare. Și atmosfera superbă creată de părinți în tribune…

  Iar organizarea celor de la AJF Satu Mare şi Primavera a fost fără cusur.

  De remarcat că pe lângă diplomele de rigoare oferite echipelor, cei la la Primavera le-au mai pregătit tuturor copiilor şi câte un mic cadou din partea moşului.

  Rezultate:
  Mara Baia Mare- Atletic Zalău 2-4
  Primavera- Marghita 4-1
  Primavera -Atletic Zalău 0-2
  Marghita-Mara Baia Mare 0-4
  Atletic Zalău- V.Marghita 4-2
  Primavera- FC Mara Baia Mare 3-2

  Clasament

  1. Zalău 9p, 2. Primavera 6p, 3.Mara 3p. 4. Marghita 0p.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img