More


  Relaxarea era să-i coste!

  =

  CSM Satu Mare s-a impus cu emoții în derby-ul penultimei etape a turului ligii secunde, 38-36 cu U Craiova.

  Elevii lui Nicolae Istrate și-a dominat clar adversarii preț de 40 de minute, s-au desprins chiar la 11 goluri, 25-14 în minutul 37, dar apoi pe fondul relaxării le-au permis oltenilor să revină în joc.

  Iar Craiova atât a așteptat. Oltenii au marcat gol după gol și cu patru minute înaintea finalului au restabilit chiar egalitatea..32-32! S-a mers apoi cap la cap până în minutul 39…Rogoz și-a pierdut cumpătul și a fost eliminat dar chiar și așa cu un Mureșan extrem de inspirat CSM-ul a găsit resurse să mai înscrie de două ori și să obțină un nou succes în campionat.De remarcat și ziua foarte bună prinsă de portarul Lucian Cioroiu …și faptul că ai noștri au marcat ultimul gol chiar dacă aveau 2 jucători eliminați.

  O victorie venită chiar în ziua în care antrenorul Nicolae Istrate și-a sărbătorit ziua numelui…

  Au marcat pentru CSM: Mureșan 11, Lupșe 9, Ungar 4, Rogoz 4, Raul Pop 4, Alisie 3, Mateș 2, Morar 1. Au mai jucat Petruș, Cioroiu și Pogyină.

  Sâmbătă, în ultima etapă a turului de campionat, CSM Satu Mare va evolua în deplasare, la Oradea.Iar la Craiova se vor întâlni U și CSM Făgăraș!

  Rezultatele etapei a 12-a:
  Poli II Timișoara – HC Sibiu 21-26
  Argeș Pitești – CNE Sighișoara 43-38
  HCM Sighișoara – “U” Cluj 32-30
  CSM Satu Mare – “U” Craiova 38-36
  CNOT Brașov – CSM Oradea 24-31
  CSM Făgăraș – Sebeș 38-25
  AH Baia Mare a stat.

  Pe primele două locuri în clasament, CSM Făgăraș și CSM Satu Mare cu 30 de puncte iar U Craiova e pe trei cu 25 p.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img