More


  Sandor Sere, omul care nu se teme de… greutăţi!

  =

  sere1

  Fostul vicecampion mondial la culturism, sătmăreanul Sandor Şere, s-a stabilit în Spania la Fustiñana şi continuă să strângă performanţe deosebite.

  Şere a abandonat culturismul în 2008 şi s-a dedicat competiţiilor de forţă şi rezistenţă . Iar 2015 pare că a fost un an de excepţie pentru el . A luat aur la Mondiale, s-a impus în Cupa Spaniei şi în Campionatul Naţional al Spaniei şi a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în mai multe competiţii naţionale.

  Sere a postat un mesaj pe pagina personală de facebook în care a încercat să sintetizeze perioada trăită în Spania după ce a abandonat culturismul.

  sere-sandor

  “Acum, la final de an competiţional, ţin să salut reprezentanţii presei sportive sătmărene. Nu vă voi plictisi cu cearşafuri de cuvinte; eu sunt unul din cei ce preferă să facă în loc să vorbească. După cum bine ştiţi, m-am retras din competiţiile de culturism in anul 2008 după clasarea mea pe locul doi la Campionatul Mondial de culturism WFF, Germania. Din 2009, m-am dedicat competiţiilor de forţă şi rezistenţă în proba de împins cu haltera din culcat orizontal. Între 2009-2015 am câştigat cam tot ce se putea in aceasta disciplină, în ambele probe; atât în cea de forţă maximală (repetare cu greutatea maxima posibila) cat şi in cea de rezistenţă (executarea unui numar cât mai mare de repetări cu o greutate dată, în cazul meu, cu 100 kg pe bară).

  Rezultatele mele din acest an:
  -Cupa Spaniei locul 1,
  -Campionatul Mondial locul 1, cu obtinerea de Record European si Record Mondial (ambele recunoscute oficial)
  -OPEN de Navarra
  …..locul 1, plus locul 1 Absolut, Campion Absolut
  -Campionatul de impins din culcat rezistenta Seven
  …..locul 1, plus locul 1 Absolut, Campion Absolut
  -Campionatul National al Spaniei
  …..locul 1, plus locul 2 in clasamentul final pe echipe.

  Fiind satmarean, cetatean român, sunt mandru să port numele oraşului, al judeţului, al ţării, peste tot în lume. Vă mulţumesc tuturor celor ce incă vă mai amintiţi de mine” e mesajul campionului nostru din Spania.
  Felicitări şi multă baftă în anul care vine! Şi suntem convinşi că Sandor Sere ne va mai da multe motive să-l pomenim în paginile de sport şi în 2016!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img