More


  Satu Mare, gazdă perfectă pentru OPEN-ul României

  =

  În organizarea Consiliului Județean Satu Mare și a CS Fușle Security , sub patronajul Federației Române de Judo, sâmbătă a avut loc la Satu Mare ediția 2015 a Open-ului României.

  Iar spectacolul a fost unul garantat cu 40 de sportivi înscriși, cu nume grele ale judo-ului românesc, oameni de loturi naționale.

  La categoria 85 kg locul I a fost ocupat de Denis Mititelu – CSM Cluj, locul II Cristian Bodîrlău – CSM Satu Mare, locul III Mircea Pop și Răzvan Schvarcz – Liberty Oradea.

  La feminin competiția a fost câștigată de Renata Bucătari – U CSM Cluj, pe locul II s-a situat Lorena Podelenczki – Liberty Oradea, iar locul III a fost ocupat de Ștefania Dobre și Mazilu Alexandra – U CSM Cluj.

  La masculin, la categoria + 85 kg Daniel Natea de la CS Valeriana Târgoviște a ocupat cea mai înaltă treaptă a podiumului, urmat de Daniel Matei de la CSM Oradea – locul II, Ionuț Vasian și Andrei Buda – CSM Cluj locul III.

  Judoka de la CSM Satu Mare Lazea Remus (- 85kg) și Ovidiu Pop (+85kg) au ocupat locul V, iar Sebastian Coț ( -85 kg) locul VII. Sportivul Cristian Bodîrlău de la CSM Satu Mare a revenit în concurs după ce în urmă cu puțin timp a suferit o operație la genunchi și a reușit să obțină locul II. De remarcat și evoluția cadetului de la CS UNIO, Florin Faur!

  Iar competiția de la sala LPS a fost doar începutul unei zile dedicate judo-ului românesc. Seara am avut parte de Gala laureaților judo-ului românesc , un eveniment care a adunat laolaltă toate vedetele acestui sport de la noi din țară!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img