More


  Satu Mare, pentru o zi, capitala judo-ului românesc!

  =

  33

  Satu Mare strânge azi crema judo-ului românesc. Două evenimente de marcă organizate de Federaţia Română de Judo, CS Fuşle Security, Consiliul Judeţean Satu Mare şi Asociaţia de Judo Satu Mare au adus în oraşul nostrum cei mai valoroşi judoka din ţară, sportivi medaliaţi la competiţiile internationale şi în acelaşi timp sportivi în care ne punem nădejdea că vor urca pe podium la anul la Jocurile Olimpice de la Rio.

  Open-ul României la sala LPS
  Ziua de gală va debuta cu un concurs cu premii atractive puse la bătaie de organizatori.

  La sala LPS de pe strada Ady Endre va avea loc OPEN-ul României un concurs care se va desfăşura la masculin la două categorii de greutate: +85 kilograme şi -85 de kilograme. La feminin va fi o singură categorie, fără limită de greutate. Openul României este o competiţie destinată seniorilor români, iar organizatorii au pus la bătaie premii în valoare totală de 3.000 euro. Adică locul 1 primeşte 500 euro, locul 2 va lua 300 euro, iar locurile 3 vor câştiga câte 100 euro. Totul începe sâmbătă de la ora 12.00.

  “Vor participa doar sportivi valoroşi, medaliaţi la naţionale. Va fi un număr mai restrâns de sportivi, este normal având în vedere că sunt doar două categorii. Concursul va dura peste două ore”, ne-a declarat organizatorul Marian Halas.

  De la CSM Satu Mare vor participa Ovidiu Pop la +85 kg, iar la -85 kg vor urca pe tatami Sebastian Coţ, Cristian Bodârlău, Amado Lazea şi Remus Lazea. Arbitri din Satu Mare vor fi Vasile Fuşle jr. şi Florin Fuşle. La final se va face şi festivitatea de premiere a concursului.

  Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu, la Gala laureaţilor
  După concursul de la sala LPS, seara se anunţă a fi una specială. Cu premii şi invitaţi speciali. Gala Laureaţilor la judo va fi găzduită de Satu Mare la Restaurantul Paloma Blanca. Iar în sala de evenimente îi vom avea pe cei mai buni sportivi la acest sport din România. Nu vor lipsi noul preşedinte al Federaţiei Române de Judo, Florin Daniel Lascău, precum şi cele mai bune judoka din ţară, Andreea Chiţu ( argint la CM seniori, aur la CE/JO seniori), Corina Căprioriu (argint CM seniori) .

  Organizatorul Marian Halas ne spune că vor veni toţi cei nominalizaţi, mai puţin Vlăduţ Simionescu, cel care şi-a motivat absenţa. Astfel, laureaţii anului nominalizaţi care cu siguranţă vor fi prezenţi în Satu Mare sunt Ştefania Dobre (argint la CM juniori, aur la CE juniori), Lidia Marin (bronz la CM cadeţi, argint la CE cadeţi), Vlad Luncan (bronz CE cadeţi), Răzvan Ciolan (argint la FOTE cadeţi), Iulian Surlă şi Aurelian Fleisz, Alina Zaharia, Larisa Florian. La antrenorii anului 2015 au fost nominalizaţi Florin Bercean şi Simona Richter, iar la arbitrii anului Ioana Babiuc şi Marius Jeberean. Federaţia de specialitate îi va oferi un premiu special şi sătmăreanului Vasile Fuşle pentru implicarea masivă în judo-ul românesc.

  Gala Laureaţilor va începe sâmbătă de la ora 20.00 .

  Înregistrarea galei va putea fi urmărită luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img