More

  Seară magică la Gala Royal

  royal-ziar

  Seară magică pentru iubitorii dansului din Satu Mare…Ajunsă la a 8-a ediţie, Gala Royal Dance Club a reușit din nou să umple până la refuz sala Casei de Cultură a Sindicatelor.

  Perechile premiate au oferit un nou spectacol de ținută cu momente deosebite de grație, frumusețe, ritm și eleganță… A fost cu siguranţă cea mai reuşită ediţie a galei de la Royal Dance, demonstrând de la an la an că reprezintă un model de urmat la capitolul organizare, performanţă, show…

  royal
  Iar de la an la an gala crește în valoare și în spectaculozitate… Show-uri atent pregătite cu teme din Bond 007 ori Răboiul Stelelor ori Pantera Roz sau cu valsuri lente ori vieneze extrem de apreciate.

  Ca un semn de apreciere a valorii celor de la Royal, la gala de vineri seară au ținut să fie prezenți și să ofere diplomele și cupele președintele Consiliului județean, Adrian Ștef, primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, consilierul local UDMR Maskulik Csaba și directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Ludovic Gyure.

  ”A fost un an foarte bun pentru noi. Contăm deja şi la nivel de campionat naţional şi am avut rezultate foarte bune şi pe plan internaţional. De la an la an creştem în valoare şi asta nu poate decât să ne bucure. Apoi se vede o creștere în valoare a sportivilor noștri iar numărul mare de premii acordate la această gală spune totul”, ne-a declarat antrenorul Ovidiu Ignat, cel care alături de Otto Varga, Cristian Cordea, Iudith Cordea și Marius Iepure se ocupă de pregătirea dansatorilor.

  Perechea anului la Royal Dance Club a fost de departe CIPRIAN MARIȚA- OANA BUMBA . Vicecampioni naționali , argint la Cupa României, finaliști la Austrian Open și la German Open, câștigători la Turneele de WDSF de la Timișoara și Sibiu sunt doar câteva din performanțele celor doi în 2015. Cu siguranță că la ora actuală cei doi sunt cei mai buni dansatori de standard din țară iar la categoria lor 13-14 ani au demonstrat că sunt greu de depășit.

  ”Vreau să le mulțumim părinților și sponsorilor pentru ajutor și celor de la Școala de Arte cu care colaborăm foarte bine”, a mai punctat Ovi Ignat.

  De remarcat evoluția celor mai mici dansatori de la Royal și costumația deosebită pe care au avut-o pentru acest show dar și finalul de vis cu cele mai valoroase perechi din club oferind un superb sincron de vals vienez!

  Înregistrarea galei va fi difuzată luni 28 decembrie de la ora 20,45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la NORD VEST TV.

  Iată perechile premiate:
  Nagy Alex – Bontea Mădălina,Ștef Armand – Botiș Larisa, Ocian Laurentiu – Iagher Oana, Coșarcă Denis – Cociota Carina, Loga Andrei – Ștef Astrid, Opre Mihnea – Chereji Iulia,Râpan George – Torja Cerasela, Decsei David – Istrati Arina, Toth Aramisz-Arnăuț Luana, Maskulik David – Roatiș Iris, Cordea Patrick – Lăzărescu Laura, Ignat Eduard – Jurguț Luiza, Marița Ciprian – Bumba Oana, Vlad Răzvan – Pop Simina, Sabău Tudor- Calugăr Carla, Stan Răzvan – Lucuț Cristiana

  Clasa Hobby: Andrei Lodină – Verona Pugner Donca, Kuki Roland – Kuki Vivien,Victor Lăzărescu – Georgiana Petrovai, Tudor Sandor – Ranya Dragoş, Graţian Mircea – Béres Júlia, David Lucuţ – Raisa Sandor, Luca Naghi – Carina Moraru, Adrian Botiş- Daria Mocan.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE