More


  “Secundul ” Lulu Dragomir a împlinit 46 de ani

  =

  lulu

  Antrenorul secund de la Olimpia Satu Mare, Ioan Lulu Dragomir, a împlinit ieri 46 de ani. Deși nu e sătmărean la origini, acesta fiind născut în Dragomirești-Maramureș, Dragomir a fost adoptat rapid de familia Olimpia.

  Lulu Dragomir a venit în 1991 la Satu Mare de la CIL Sighet iar la Olimpia a evoluat din 1992 până în 2007. Iar între 2001 și 2007 a purtat banderola de căpitan.

  A fost o scurtă perioadă antrenor principal la Șoimii Satu Mare în Liga a 3-a după care s-a întors la Olimpia unde activează ca antrenor în cadrul centrului de copii și juniori și e secund la echipa de seniori!

  În acest an a reușit o performanță deosebită cu echipa de juniori U18 de la club. A câștigat prima ediție a Cupei Federației!

  Îi transmitem un sincer LA MULȚI ANI cu multă sănătate și fericire alături de cei dragi. Și multe performanțe cu Olimpia!!!

  Tot ieri, fostul fundaș dreapta de la OLIMPIA , Zoltan Szabo, a împlinit 42 de ani…Szabo și Dragomir au făcut parte din echipa ce reușea ultima promovare pentru Olimpia în Liga 1, în 1998-1999.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img