More  Şi-au câştigat grupa la U14

  baschet

  Sezon foarte bun făcut de fetele Adrianei Pricop în prima parte a Campionatului Naţional U 14 la baschet feminin.

  LPS Satu Mare a încheiat anul pe primul loc în grupă după ce a reuşit să învingă clar pe LPS Alba Iulia, scor 72-52 în ultimul meci al sezonului regulat.

  A fost ca o revanşă pentru fetele de la LPS Satu Mare care pierduseră un singur joc în această toamnă , chiar la Alba Iulia.

  „Mă bucur că am câştigat grupa şi că ne-am calificat de pe primul loc în faza următoare. Aveam nevoie de o victorie categorică în faţa celor de la Alba Iulia şi fetele s-au mobilizat şi au făcut chiar cel mai bun joc al lor din acest an. Le felicit şi sper s-o ţinem tot aşa şi la anul” a spus antrenoarea Adriana Pricop la festivitatea de final de an de la LPS.

  În tur la Alba Iulia fetele noastre au pierdut cu 69-85.

  De altfel „Moşul” a fost darnic şi cu fetele de la echipa de baschet care au primit în dar de sărbători din partea conducerii liceului câte un rând nou de echipament sportiv ( foto).

  Oros Selena , Maier Teodora , Bota Laura , Chis Diana , Opris Roxana, Dan Simona, Coste Damaris , Szilagyi Kitti , Purguly Victoria, Medvei Melisza, Geiger Helga, Opriş Roxana, Bor Denisa, Ioana Tomşa.

  Clasament
  1.LPS Satu Mare 7/1 15
  2.LPS Alba Iulia 7/1 15
  3.CSS Al Ceusianu 4/4 12
  4.Crisul Oradea 2/6 10
  5.LAPI Dej 0/8 8

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE