More


  Simona Pop, printre „laureaţii anului” la CSA Steaua

  - Advertisement -

  pop-steaua

  Lună plină de festivităţi pentru spadasina Simona Pop.

  După ce a fost premiată de Principele Radu la Gala Federaţiei Române de Scrimă şi a primit distincţia de sportiva anului alături de colegele din echipa României de spadă, joi Simona Pop a fost nominalizată şi printre cei mai buni sportivi de la CSA Steaua.

  Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, i-a felicitat joi după-amiază pe cei mai buni performeri ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua București din anul 2015, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Ministerul Apărării Naționale.

  Spadasina Ana Maria Popescu a fost desemnată ”Cel mai bun sportiv al clubului pe anul 2015”, echipa de polo masculin a primit titlul de ”Echipa Anului 2015”, iar spadasina Alexandra Predescu a fost felicitată pentru cele mai bune performanțe la nivel de juniori.

  Laureații anului au fost judoka Andreea Chițu, gimnastul Marian Drăgulescu, spadasinele Simona Gherman și Simona Pop, canotoarea Ioana Vrânceanu, Elena Meroniac și Leonid Carp (ambii de la kaiac-canoe) și atleții Bianca Răzor și Alin Firfirică.

  “Chiar am avut un an foarte bun. Ne bucurăm de aceste premii dar în acelaşi timp rămânem concentrate la antrenamente căci ne aşteaptă un 2016 extrem de greu. Şi vrem o medalie la Olimpiadă” ne a transmis Simona Pop.

  Alături de sportivii, antrenorii, tehnicienii și managerii C.S.A. Steaua București, la eveniment au participat, ca invitați speciali, ministrul Tineretului și Sportului Elisabeta Lipă, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român Alin Petrache, șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, președinți ai federațiilor sportive – printre care s-a numărat și Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Scrimă – și alte personalități din lumea sportului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img