More


  Spuma boxului românesc s-a adunat la Căuaş

  =

  box

  Sâmbătă şi duminică, micuţa comună Căuaş a fost gazda a mai multor nume mari din boxul românesc şi a Cupei Căuaşului, turneu internaţional ajuns la ediţia a doua.

  Peste 80 de pugilişti de la 17 cluburi din ţară şi chiar şi din Germania au intrat în ring la diferite categorii de greutate şi de vârstă, iar asistenţa numeroasă adunată în căminul cultural a savurat lupta din ring. Invitatul de gală al evenimentului a fost Adrian Diaconu, campion mondial al centurii WBC, care a făcut un efort pentru a ajunge la Căuaş. Din păcate a lipsit Leonard Doroftei, care a transmis însă un mesaj prin care şi-a manifestat părerea de rău că nu a putut fi alături de asistenţă.

  S-au acordat şi diplome de excelenţă oficialităţilor locale, judeţene, dar şi marilor campioni Adrian Diaconu şi Marcel Boboc. Din această listă au mai făcut parte preşedintele C.J. Adrian Ştef, primarul de Căuaş, Marius Roka, dar şi Florin Mulcuţan, promotorul acestui eveniment, cel care a fost şi cu ideea înfiinţării unei secţii de box în comuna sa natală, iar lista poate continua cu nume mari ale boxului românesc, atât în ceea ce priveşte arbitrii, oficialii FRB, cât şi antrenorii de loturi naţionale.

  ”Mă bucur că am putut realiza această gală şi că un număr atât de mare de sportivi s-au adunat la Căuaş. Aş dori să mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest sens. Le mulţumesc domnului Adrian Ştef pentru sprijin, lui Adrian Diaconu, prietenul meu, care a sosit la Căuaş, vicepreşedintelui FRB Marcel Boboc. Am ales să facem această gală la Căuaş, pentru că de aici am plecat eu ca sportiv şi m-am întors cu o medalie, iar această comună va rămâne mereu în sufletul meu”, a spus Florin Mulcuţan.

  De cealaltă parte, Adrian Diaconu, campion mondial WBC şi-a manifestat plăcerea de a fi prezent la eveniment. ”Iubesc şi voi iubi mereu acest sport care mi-a adus cele mai mari satisfacţii şi realizări. Sportul m-a cizelat, m-a făcut să fie ceea ce sunt acum. Am venit în comuna dumneavoastră, răspunzând invitaţiei prietenului meu Florin Mulcuţan şi sunt foarte fericit când văd un număr atât de mare de copii care vor să ajungă campioni”, a completat Diaconu.

  Iar acest eveniment nu ar fi putut avea loc fără sprijinul Consiliului Judeţean, DJST Satu Mare, Primăriei şi Consiliului Local Căuaş, lui Ioan Ghere, cel care a pus la dispoziţie ringul şi a multor persoane care nu mai încap în listă dar care merită toate felicitările. Felicitări lui Florin Mulcuţan pentru această reuşită, care ne-a promis că această gală va avea loc an de an la Căuaş.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img