More


  Trei dintr-o lovitură!

  =

  11-Sport_GNV

  Olimpia Satu Mare s-a mişcat rapid pe piaţa transferurilor în această iarnă şi a reuşit trei mutări importante . Astfel atacantul Vasile Buhăescu şi mijlocaşii Sebastian Ianc şi Mihai Onicaş au semnat contracte valabile pe un an şi jumătate cu formaţia sătmăreană şi urmează să se prezinte la începutul lunii ianuarie la reunirea lotului.

  Pentru Mihai Onicaş e mai degrabă o revenire la Satu Mare după ce în vară a plecat de la Olimpia în Republica Moldova. Cei trei jucători au fost doriţi cu insistenţă de antrenorii Csik şi Dragomir.

  Buhăescu a fost sezonul trecut golgheterul seriei pentru Metalul Reşiţa iar în toamnă a evoluat la CS Mioveni. Ianc, un mijlocaş de bandă dreapta, e orădean şi s-a lansat la FC Bihor iar ultima dată a evoluat pentru FC Braşov.

  Pe lângă cele trei noutăţi, Olimpia anunţă printr-un comunicat de presă că s-a despărţit pe cale amiabilă de atacantul Alex Boştină. Se pare că acesta a ales să plece la muncă în Anglia şi pare hotărât să abandoneze cariera de fotbalist profesionist.

  Tot la capitolul despărțiri îl putem trece și pe fizioterapeutul Dan Hexi Filip care a ales ca de la anul să-și încerce norocul la o clinică din Anglia!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img