More


  Victorie lejeră în deplasare

  =

  handbal4

  Handbaliştii de la CSM Satu Mare au egalat liderul şi au obţinut cea de-a noua victorie în deplasarea de duminică de la Sebeş. Elevii lui Nicolae Istrate s-au impus fără probleme cu 38-23 la capătul unui meci dominat de la un capăt la celălalt.

  Încă din start, handbaliştii noştri au trecut la conducerea jocului, iar la pauză avansul a fost unul liniştitor, de 11 goluri, scor 19-8. Nici în partea a doua lucrurile nu au stat altfel, iar CSM-ul şi-a făcut treaba, marcând pe contra-atac gol după gol. Gruparea sătmăreană rămâne însă pe locul doi în clasament, având un golaveraj inferior Făgăraşului, iar în timpul campionatului, criteriul de departajare este acesta. Urmează un meci greu duminică, de Sfântul Nicolae (Istrate), cu CSU Craiova şi apoi turul se încheie pentru CSM la Oradea. Dacă Făgăraşul se împiedică acasă cu Sebeşul sau în deplasare la Craiova, iar echipa noastră bate tot, pe 17 decembrie vom întâlni Reşiţa în Cupă.

  La Sebeş au apărat bine Cioroiu şi Pogynă, iar marcatorii au fost următorii: Ungar 9 goluri, Rogoz 8, Morar 6, Lupşe 5, Alisie 3, Mateş, Varga şi Mureşan câte două, Pop unul. A mai evoluat Petruş.

  Rezultatele etapei a 11-a:
  CSU Cluj – Poli 2 Timişoara 35-20
  U Craiova – CNOT Braşov 32-28
  CSM Oradea – HCM Sighişoara 42-33
  CNE Sighişoara – Academia Minaur 17-38
  HC Sibiu – HC Argeş Piteşti (.)
  Muhlbach Sebeş – CSM Satu Mare 23-38
  CSM Făgăraş – a stat
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img