More


  Victorie pentru locul trei!

  - Advertisement -

  Un nou meci maraton de peste două ore și o nouă victorie cu emoții cu 3-2 pentru voleibalistele de la CSM Satu Mare.
  Elevele lui Ovidiu Groza au trecut greu de Poli Timișoara după un meci decis în decisiv de plusul de prospețime al fetelor noastre.
  Primul set a fost câștigat de gazde 28 – 26, în vreme ce actul a doilea a aparținut timișorencelor, 29 – 27. Cel de-al treilea a fost adjudecat de formația din Satu Mare 25 – 17, însă bănățencele au revenit în joc, impunându-se cu 25 – 15 în setul patru al întâlnirii. Elevele lui Ovidiu Groza au avut însă puterea necesară pentru a câștiga și ultimul act, cel decisiv, încheiat de gazde cu 15 – 7.
  CSM Satu Mare câștigă astfel duelul pentru locul trei cu Poli Timișoara după ce și în tur sătmărencele câștigaseră pe Bega cu 3-1.
  ”O victorie muncită din nou mari emoții și din nou spun că trebuia să închidem meciul în patru seturi. E bine însă și așa, felicit fetele pentru un succes obținut în fața unei echipe extrem de incomode” a spus Ovidiu Groza.
  „Partida a fost una frumoasă, s-a jucat de la egal la egal și pot spune că sunt mulțumită de felul în care au evoluat sportivele noastre. Consider însă că dacă am fi câștigat primul set, rezultatul final al întâlnirii ar fi fost diferit. În altă ordine de idei, mă bucur că am reușit să smulgem acest punct în deplasare, unei formații bune, care joacă foarte bine în linia a doua. Nu au voleibaliste înalte, dar se apără excelent”, a spus la final antrenoarea Politehnicii, Cerasela Șerban.
  CSM Satu Mare ia o mică pauză până pe 16 ianuarie când e programată prima etapă din 2016.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img