More


  16 echipe aşteptate în week-end la Cupa Futsal

  - Advertisement -

  futsal

  A şasea ediţie a Cupei Futsal la minifotbal va avea loc în acest week-end la Carei. Competiţia va avea loc la sala de sport a Colegiului Tehnic ,,Iuliu Maniu” din municipiul Carei şi aduce la start 16 echipe din România şi Ungaria.

  Unul dintre organizatori e arbitrul Kovacs Szabolcs iar comunicarea cu iubitorii acestui gen de evenimente sportive şi cu participanţii se face pe pagina special creată pe facebook pentru acest turneu.

  Astfel, campioana de anul trecut, echipa Roş Albaştrii din Satu mare a anunţat în ultima clipă că nu poate participa, în schimb vor fi prezente echipe din Csenger, Turda, Săcuieni Bihor, Negreşti Oaş, etc…

  Competiţia va debuta sâmbătă, 9 ianuarie cu începere de la ora 9:00, şi va continua duminică, în data de 10 ianuarie, tot de la ora 9:00, când vor avea loc etapele eliminatorii şi finala, iar după masa vom afla câştigătorii.

  Primele trei clasate vor fi recompensate cu premii în bani,urmând a se acorda distincţii golgheterului, celui mai bun jucător şi celui mai bun portar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img