More


  Adrian Mărkuș a semnat cu Olimpia

  - Advertisement -

  markus-olimpia-satu-mare

  Olimpia Satu Mare a realizat sâmbătă al patrulea transfer al iernii. După Onicaș. Ianc și Buhăescu, conducerea galben-albaștrilor a semnat și cu Adrian Mărkuș.

  Pentru atacantul în vârstă de 23 de ani este o revenire în tricoul galben-albastru, după ce sezonul trecut a jucat în 10 partide pentru Olimpia și a marcat 3 goluri.
  Crescut de Liberty Salonta şi obişnuit al loturilor de tineret ale naţionalei României în trecut, Adrian Mărkuş a mai jucat pentru FC Bihor, Gaz Metan Mediaş, Viitorul Constanţa şi Kaposvari Rakoczi (prima ligă din Ungaria). Adrian chiar a fost în probe la Dinamo Bucureşti în vara anului 2012, dar un incident nefericit din primul său cantonament cu alb-roșii i-a determinat pe bucureșteni să nu-i ofere un contract. Mai exact, atacantul și-a rupt clavicula în timpul pregătirilor și urma să stea pe bară câteva luni.
  Atacantul în vârstă de 23 de ani are 35 de goluri marcate în meciuri oficiale, are 12 selecţii la naţionalele Under19 şi Under21, pentru care a înscris de 12 ori. A bifat chiar și o prezență la naționala mare, într-un meci amical din turneul din Antalya, în 2012.
  Imediat după ce a semnat cu Olimpia, atacantul Adrian Mărkuș a și acordat un scurt interviu pentru site-ul oficial al clubului.

  Adrian, cum te simți la revenirea la Olimpia Satu Mare ?

  Adrian Mărkuș: Mă simt foarte încrezător. Am încredere în oamenii de aici. Acesta este și motivul pentru care am revenit. Mai ales după transferurile care le-a făcut Olimpia în această pauză de iarnă, am încredere că putem să prindem un loc în primele 6 echipe.

  Ce îți propui la începutul celei de-a doua experiențe la Oli ?

  A.M.: Îmi propun să marchez cât mai mult, ca orice atacant. Eu sper să ne îndeplinim obiectivul, să ajut cât pot de mult la asta și, pe plan personal, să înscriu cât mai multe goluri.

  Unde vezi echipa la finalul campionatului ?

  A.M.: Sper să ne clasăm pe un loc de playoff. După playoff, dacă avem șansă, ne dorim să ne batem la promovare și să avem stadionul cât mai plin. Cred că Olimpia are un lot valoros, care poate să se bată la promovare.

  Ai avut mai multe oferte în această iarnă. Ce te-a determinat să alegi Olimpia ?

  A.M.: În primul rând, am văzut că oamenii care conduc clubul sunt dispuși să investească pentru îndeplinirea obiectivului. Cunosc “bucătăria” de aici, de la Satu Mare, ca să zic așa. Cunosc ideile lui nea Tibi Csik și stilul lui de joc. De aceea, cred că îmi va fi ușor să mă acomodez aici. Personal, respect mult oamenii din clubul Olimpia și am încredere 100% că toate promisiunile făcute, pe toate planurile, vor fi respectate.
  Adrian Mărkuș va intra de azi sub comanda lui Tiberiu Csik. “Știam că va alege Olimpia, sper să ne ajute să atingem obiectivul propus, locurile 1-6. Adrian Mărkuș e un atacant valoros și sper că are ambiția și determinarea să arate că are mult mai multe resurse”, a declarat Tiberiu Csik, sâmbătă seara.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img