More


  Ambulanța n-a venit la meci, CSM pierde la masa verde

  - Advertisement -

  baschet

  Am crezut că le-am văzut și trăit pe toate în materie de umilințe la secția de baschet de la CSM Satu Mare. Din păcate însă, ne-am înșelat amarnic… Aseară ni s-a demonstrat că se poate și mai rău decât să ajungi ciuca bătăilor în Liga Națională… Acum ești și cel care duce amatorismul la rang de artă…

  Ce s-a întâmplat defapt… CSM Satu Mare ar fi trebuit să joace aseară cu U Cluj Napoca în Liga Națională de baschet feminin. Primul meci oficial din 2016 pentru fetele Vioricăi Ciocan… Numai că meciul nu s-a mai jucat deoarece la sală n-a mai ajuns ambulanța. Iar în aceste condiții arbitrii și comisarul au așteptat 15 minute. Ba au mai stat 35 de minute și… degeaba. Oficialii CSM-ului au înroșit telefoanele dar tot degeaba… Astfel că, într-un final s-a pus punct jocului și situației jenante. U Cluj Napoca a bătut drumul până la Satu Mare ca să facă o încălzire ușoară și să câștige “doar” cu 20-0.

  Iar CSM Satu Mare pierde la masa verde și mai pierde și punctul oferit din oficiu învinsei…

  Antrenoarea Ibi Ciocan avea lacrimi în ochi și a rămas țintuită pe scaunul de la oficială. ”N-am pățit așa ceva în toată cariera mea de antrenoare…” a exclamat antrenoarea CSM-ului!

  Președintele interimar, Claudiu Ștefănescu și organizatorul de competiții Cristi Pop s-au scuzat că au trimis cererea prin fax la serviciul de Ambulanță .Și atât. Este încă o pată pe obrazul CSM-ului de când cu ”cea mai profesionistă conducere din istoria clubului!”. Că cineva ar trebui să plătească pentru tot acest amatorism am mai scris-o și spus-o de mult… Trist moment, penibilă situație pentru Satu Mare. Oare ce vor spune cei din comitetul director despre această lecție extraordinară de organizare a unui meci oficial?

  CSM Satu Mare mai are de jucat două meciuri în sezonul regulat, la Alba Iulia și acasă cu Rapid.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img