More


  Amical cu Minaur pentru elevii lui Istrate

  - Advertisement -

  minaur-csm

  Handbaliștii de la CSM Satu Mare au programat joi după amiază un amical cu campioana României, Minaur.

  Partida se va juca de la ora 19 în sala “Lascăr Pană” din Baia Mare. Sâmbătă, CSM Satu Mare are programat un nou test, de data aceasta acasă în sala LPS, cu vecinii de la Fehergyarmat.

  ”După o săptămână în care am pus accentul pe pregătirea fizică acum, încet, punem la punct programul de meciuri de verificare. Mă bucur că vom juca cu Minaur, una dintre cele mai valoroase echipe din țară, și chiar dacă ei au ceva probleme de lot până la urmă consider că va fi un test foarte util pentru noi ”, spune Nicolae Istrate, care la antrenamentul de aseară i-a așteptat pe cei de la Marta Baia Mare pentru o pregătire comună și un joc școală.

  Din păcate, lipsa banilor la club la acest început de an a făcut ca echipa de handbal să nu-și poată întocmi un program clar de pregătire. Antrenorul Istrate recunoaște că ar fi vrut să participe la câteva turnee în această lună dar fără bani i-a fost greu să dea curs invitațiilor venite. “Sperăm ca până la finalul lunii să intre banii și să putem plăti și transferul lui Janos Olah la federație. E singura mutare pe care cred că o vom face în acestă iarnă”, mai spune Istrate.

  CSM Satu Mare ocupă locul doi în seria a 2-a a Diviziei A la handbal masculin și are ca obiectiv în retur o clasare pe un loc care să-i dea speranțe la promovarea în Liga Națională.

  CSM Satu Mare va juca primul meci oficial din 2016 pe 7 februarie la U Cluj Napoca!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img