Amical între prietenicrasna

Cu două luni înaintea startului oficial în Liga a 4 a de elită sau în Campionatul Republicanilor, sâmbătă, la Moftinu Mic, s-a disputat un joc amical între Crasna din localitate şi juniorii A de la LPS Satu Mare.
A fost vorba de fapt de un duel al echipelor antrenate de cei doi colaboratori de la …Juniorul!
Echipa din Liga a IV-a Elite, antrenată de Nelu Donca, a primit vizita juniorilor de la LPS, antrenaţi de Dacian Nastai.
Jocul s-a desfăşurat în condiții extreme, la -14 grade Celsius, pe un teren cu zăpadă. S-au înscris cinci goluri, oaspeţii s-au impus cu 3-2. Pentru gazde au marcat Kuzman, Deac, iar pentru juniori Ciocan, Onea şi Topan. Iată cum arată lotul celor două echipe la început de an:
– Crasna: Ivasuc, Ziman, Mic, Bucs, Dunca, Deac, Turbuţ, Ţuţuraş, Bobeanu, Kuzman, Babiciu.
– LPS: Balint, Ciocan, Coţi, Cubaş, Forgacs, Hajer, Levay, Micaş, Moroz, Nagy, Oltean, Onea, Părnau, Santai, Szekely, Topan, D. Vincze, L. Vincze, Catuna.
„Am început deja pregătirile deoarece avem nevoie de timp pentru a face o pregătire bună pentru retului campionatului”, a declarat Donca, care este de curând antrenorul echipei din Moftin şi pe care va încerca să o scape de la retrogradare.
Legat de juniorii A de la LPS, aceştia ocupă locul 1 în seria din care mai fac parte CFR Cluj şi ASA Tg. Mureş, iar obiectivul este terminarea pe primul loc. „Suntem pe primul loc şi atât eu cât şi băieţii, ne dorim să terminăm campionatul acolo. Am bătut în ultima etapă la CFR şi astfel am demonstrat că avem un lot valoros”a spus Nastai aseară la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.
Nastai care pregătește și formația de liga a 4 a elite, Turul Micula a mai declarat că acolo pregătirile vor începe abia în prima parte a lunii februarie.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts