More


  Andrea Olah câștigă duelul sătmărencelor cu Flavia Ferenczi

  - Advertisement -

  olah

  Miercuri s-au jucat meciurile din cadrul ultimei etape a sezonului regulat din Liga Națională de baschet feminin.

  La Târgoviște am avut parte la meciul CSM- U Cluj Napoca de un interesant duel al sătmărencelor. Andrea Olah și Adina Pop de la Târgoviște față-n față cu Flavia Ferenczi de la U.

  Până la urmă Andrea Olah a demonstrat încă o dată că traversează o perioadă foarte bună și a contribuit decisiv la victoria echipei sale, 64-55, asigurându-i campioanei locul patru în clasament înaintea play-off-ului.

  Olah a fost cea mai bună marcatoare a meciului cu 16 puncte în vreme ce Ferenczi a reușit pentru U, trei puncte. Și Adina Pop și-a trecut numele pe lista marcatoarelor, aceasta având un punct marcat miercuri seara…

  Un moment inedit s-a petrecut la începutul meciului când galeria gazdelor a afișat un mesaj ” anti Lipă” și mai ales împotriva deciziei ministrului sportului de a scoate obligativitatea intonării imnului de stat la meciurile din campionatele interne. În ciuda scandalului iscat de noul ministru, Elisabeta Lipă, la Târgoviște nu doar că s-a cântat Deșteaptă-te române, ci mai mult acesta a fost interpretat de o… fanfară!

  Iată rezultatele ultimei etape:
  CSM Târgoviște- U Cluj 64-55
  CSM Satu Mare- Rapid 57-69
  Phoenix Galați- Sepsi 68-77
  Olimpia Brașov- ICIM Arad 88-43
  Danzio Timișoara- BCT Alexandria 52-79
  În play-off vom avea următoarele meciuri:
  Sepsi- Alexandria. Brașov- Galați , Alba Iulia- Cluj Napoca și Târgoviște-Arad.Iar în play out pentru locurile 10-11 se vor întâlni Rapid și CSM Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img