Asta da Națională…balauru-dragos

Portarul Dragoş Balauru de la FC Voluntari a fost chemat de selecţionerul Anghel Iordănescu în lotul pentru turneul de pregătire din Antalya.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani îi va lua locul lui Florin Niţă, pe care Steaua refuză să-l lasă în cantonamentul echipei naţionale.

Balauru a evoluat pentru FC Voluntari în 1837 de minute din actualul sezon de Liga 1 şi a primit 32 de goluri, cele mai multe încasate de un portar din prima ligă în cele 23 de etape. Pe locul 2 este Florin Matache de la Concordia Chiajna, cu 29 de goluri.

Potrivit datelor de la firma de monitorizare Instat, Balauru are un procentaj de 66 la sută la capitolul şuturi respinse şi a intervenit de 14 ori în situaţii dificile pentru echipa sa. Balauru este liderul portarilor din Liga 1 la capitolul pase constructive, 24, cu una mai mult decât Eduard Stăncioiu de la ASA Târgu Mureş.

Site-ul www.frf.ro anunţă că Anghel Iordănescu a organizat, luni, o şedinţă de pregătire în complexul sportiv Maxx Royal din Belek. În cursul serii, la lot s-au prezentat şi jucătorii legitimaţi la FC Viitorul, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi Pandurii Târgu-Jiu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts