Aur și argint pentru CS Satu Marespada-fete

Ultima zi a Campionatului Național de spadă pentru juniori de la Craiova a programat sâmbătă, 30 ianuarie, la Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” proba feminină pe echipe.

La start s-au prezentat 15 formații, după cum urmează: CSA Steaua1, CSA Steaua2, CSM Oradea, CS Satu Mare1, CS Satu Mare2, CSS Quarto, LPS Craiova1, LPS Craiova2, LPS Craiova3, LPS Craiova4, LPS Craiova5, LPS Craiova6, LPS Craiova7, CSU Craiova, CS UNEFS.

Iar după rezultatul excelent de la individual unde Teodora Coste a devenit campioană națională, sâmbătă și cu echipa delegația sătmăreană a mai cucerit o medalie prețioasă, cea de argint. Medaliile de aur au fost câștigate de către CSA Steaua1, care a dispus în finala mare de către CS Satu Mare1, scor 45-28.

Pe locul trei s-a clasat CS UNEFS, care a învins în finală pe LPS Craiova1, scor 45-40.

În sferturi fetele noastre au învins pe LPS Craiova, 45-42. Apoi în semifinale au trecut de UNEFS București cu 45-32.

Din echipa antrenată de Csiszar Francisc fac parte Sandra Pop, Teodora Coste, Kato Zsofia și Kiss Astrid. CS 2 Satu Mare a terminat pe 11.

Felicitări fetelor și mai ales antrenorului Csiszar Francisc pentru aceste rezultate excelente obținute la aceste Naționale de juniori!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts