Avem superlativele anului 2015 în sportul sătmărean! Mulțumim pentru vot!superlative

După aproape o lună de la lansarea campaniei pe site-ul www.gazetanord-vest.ro avem și rezultatele sondajului prin care am căutat să vedem care sunt opțiunile cititorilor noștri în privința superlativelor din 2015 din sportul sătmărean.

Vă mulțumim pentru participare și pentru numărul important de voturi pe care le-ați acordat la toate secțiunile.


 

Cosmin-Iuhas

La capitolul fotbal, căpitanul Olimpiei, Cosmin Iuhas a primit cele mai multe voturi dintre jucătorii din lotul galben-albaștrilor. De altfel Ciubu a și avut un an bun cu evoluții constante și pe final de an a fost aproape și de titlul de…golgheter al echipei. Alți doi sătmăreni, Munteanu și Villand au completat podiumul.

carei

La capitolul Liga a 4-a elite, Victoria Carei e marea câștigătoare. Multe voturi au venit din zona Careiului atât pentru antrenorul cât și penru jucătorul cel mai popular din elite…E o recunoaștere oarecum a faptului că în ciuda unui lot tânăr și a faptului că Victoria venea din postura de nou promovată echipa a avut un sezon reușit.

Mijlocașul Claudiu Blaga de la Ardud și fundașul Marius Bălău au completat podiumul la jucători iar tot de la Cetate, cuplul Barbul-Șoimoșan a terminat pe doi la antrenori în vreme ce abia numit la Micula, Dacian Nastai a prins podiumul.

Surpriză plăcută la votul acordat arbitrilor. Veteranul Ștefan Bathori a fost desemnat arbitrul anului în județ iar pe podium îi avem pe mai tinerii lui colegi, Ovidiu Mazilu și Szabolcs Kovacs.

descărcare

La capitolul extra fotbal… perechea vicecampioană națională la dans sportiv, Oana Bumba-Ciprian Marița a câștigat pentru al doilea an consecutiv titlul de SPORTIVUL ANULUI. Cei doi sportivi de la Royal Dance Club demonstrează încă odată că au mulți fani iar efortul lor e recunoscut mai ales dacă ținem cont că dansul sportiv nu e un sport prea mediatizat … Pe podium îi avem pe cei doi sportivi din topul DJST, karateka Bartinczki Attila de la Karate Do Carei și luptătorul Lenard Berei.

Antrenorul anului e oarecum firesc după rezultatele din acest an, Tudor Barbul de la CS Cetate Heracle Ardud. Urmat de Gyorgy Fzekas de la Karate Do Carei și Mihai Stan de la Olimpia Căuaș-box.

Omul anului , așa cum s-a întâmplat și în 2014, a fost votat Florin Mulcuțan. Cel care s-a luptat mult și în 2015 să promoveze boxul în Sătmar și să-i readucă strălucirea de altă dată. În top îi mai avem pe judoka Vasile Fușle-jr și arbitrul FIFA , Kovacs Istvan.
Ultima secțiune a fost câștigată chiar de sătmăreanul care i-a dat și…numele. FLORIN GARDOȘ e ”sportivul sătmărean k lumea”.

După un 2015 în care din păcate în partea a doua n-a prea jucat, Gardoș a rămas totuși în atenția iubitorilor de sport prin acțiunile promovate pe pagina personală de facebook. Eric Bicfalvi și atletul Nagy Attila sunt și ei în top 3!


 • Cel mai popular jucător de la Olimpia
  Cosmin Iuhas (26%, 141 Votes)
  Dumitru Muntean (19%, 103 Votes)
  Robert Villand (14%, 80 Votes)
 • Cel mai popular jucător din Liga a IV-a Elite
  Ovidiu Ardelean (V. Carei) (40%, 405 Votes)
  Claudiu Blaga (C. Ardud) (28%, 280 Votes)
  Marius Bălău (U. Tăşnad) (9%, 90 Votes)
 • Cel mai popular antrenor din Liga a IV-a Elite
  Răzvan Nintaş (V. Carei) (52%, 591 Votes)
  Tudor Barbul – Călin Şoimoşan (C. Ardud) (26%, 296 Votes)
  Dacian Nastai (T. Micula) (6%, 73 Votes)
 • Cel mai popular arbitru din Liga a IV-a Elite
  Ştefan Bathory (14%, 61 Votes)
  Ovidiu Mazilu (12%, 55 Votes)
  Szabolcs Kovacs (12%, 53 Votes)
 • Sportivul anului din judeţul Satu Mare
  Oana Bumba-Ciprian Mariţa (dans) (24%, 371 Votes)
  Attila Bartincki (karate) (15%, 227 Votes)
  Lenard Bereri (lupte) (15%, 226 Votes)
 • Cel mai bun antrenor din judeţul Satu Mare
  Tudor Barbul (lupte) (26%, 287 Votes)
  Gyorgy Fazekas (karate) (19%, 209 Votes)
  Mihai Stan (box) (12%, 131 Votes)
 • Omul anului 2015
  Florin Mulcuţan (AS Olimpia Căuaş) (45%, 367 Votes)
  Vasile Fuşle jr. (Arbitru internaţional) (15%, 119 Votes)
  Istvan Kovacs (Arbitru FIFA) (11%, 88 Votes)
 • Sportivi sătmăreni K-Lumea 2015
  Florin Gardoş (Southampton) (52%, 284 Votes)
  Eric Bicfalvi (Liaoning Whowin) (13%, 72 Votes)
  Attila Nagy (Poli Iaşi – Dinamo) (13%, 70 Votes)

 

Acestea sunt rezultatele… sigur că , așa cum se întâmplă la orice sondaj, apar și micile imperfecțini. Așa că ne cerem scuze dacă vreunul dintre antrenori sau sportivi a fost sărit de pe listă…

Sau poate în top puteau să apară alte nume de jucători sau antrenori…

Doar că marea majoritate a celor nominalizați au apărut în sondajul nostru după consultarea la începutul lunii decembrie pe facebook a cititorilor GNV!

Vă mulțumim pentru susținere …și vă dorim un An Nou plin de realizări!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts