More


  Bază de pregătire centralizată la Mădăras

  =

  barbul

  Votat ca antrenorul anului 2015 din sportul sătmărean în sondajul realizat luna trecută de GNV, Tudor Barbul a fost invitatul de luni seara al emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  Antrenorul luptătorilor de la CS Cetate Heracle Ardud a mărturisit că într-adevăr 2015 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru luptele sătmărene atât din punct de vedere al rezultatelor cât și pe plan financiar.

  ”Ne-a mers bine pe toate planurile. Avem rezultate bune și financiar am fost sprijiniți de Primăria Ardud, de Consiliul local Ardud de Consiliul județean , DJST , CS Satu Mare și nu în ultimul rând de Damian Răileanu prin firma Heracle. La problemele care le-a avut din punct de vedere al sănătății la un moment dat n-am mai crezut că Berei va putea obține aceste rezultate. Până la urmă s-a refăcut miraculos aș putea spune și a adus medaliile pe care le știe deja lumea”, a punctat Tudor Barbul care vede în Berei doar vârful unei noi generații extraordinare pentru luptele sătmărene.

  ”Avem copii și cadeți foarte buni . Până la urmă faptul că ne-am îndreptat spre mediul rural dă rezultate. Iar pentru acești copii vom încerca în 2016 să facem la Mădăras o bază de pregătire centralizată. Un soi de cantonament în care 15 copii să stea de luni până vineri cu casă , masă și școală. Lucrăm la acest proiect cu colegii mei și cu cei de la Heracle. Ar fi un lucru deosebit mai ales pentru unii dintre copii care nu au acasă poate cele mai bune condiții” a mai spus Barbul.

  Tudor Barbul le-a mulțumit cititorilor GNV pentru voturile acordate și pentru că l-au urcat pe primul loc în top-ul antrenorilor. ” Nu mă așteptam pentru că nici nu sunt prea bun prieten cu tehnica asta nouă a internetului și am crezut că se va merge mai mult pe prietenii virtuale. Mă bucură mult orice apreciere căci asta înseamnă că munca noastră s-a bucurat de atenția iubitorilor de sport. Încercăm și în acest an dacă vom fi sănătoși să ținem performanța la un nivel ridicat” a mai adăugat Barbul care la capitolul realizări pentru lupte a trecut și modernizarea sălii din Ardud și dotarea ei cu scaune dar și faptul că în luna mai la noi în județ vom avea Naționalele de lupte greco-romane pentru cadeți.

  ” A fost un efort și nu unul mic pentru Ardud să facă această investiție. Dar iată că ea deja dă roade.În această sală vom avea Naționalele în mai deja e anunțat și un concurs național de dans sportiv. E un pas important pentru comunitatea noastră” a mai declarat Tudor Barbul care împreună cu Călin Șoimoșan a urcat și în top 3 în ierarhia antrenorilor din Liga a 4-a de elită.

  ”Era păcat ca Ardudul să nu aibă echipă de fotbal în elită Cu cheltuieli mici și cu localnici cred că am făcut o treabă bună. Plus că și baza sportivă a fost modernizată.Urmează ca și terenul de joc să ajungă și el la un nivel acceptabil… Nu că în toamnă ar fi fost rău. Mă bucur cel mai mult când și la echipa de fotbal din Ardud apar tineri talentați…Și acum îl avem pe juniorul Titus Coți ce a intrat în vederile lui Dacian Nastai și se pregătește cu LPS Satu Mare”, a spus Barbul vorbind despre implicarea lui la echipa de fotbal din Ardud.

  Legat de lupte, delegația CS Cetate Heracle Ardud va participa la acest sfârșit de săptămână la Chișinău în Republica Moldova la un puternic turneu internațional iar, la finalul lunii, la Craiova sătmărenii vor merge cu un lot numeros la Naționalele de seniori!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img