More  Bilanț / AJ Karate a avut un 2015 plin de evenimente… reușite!

  team

  2015 s-a dovedit a fi un an foarte bun din punct de vedere a activității Asociatiei Judetene de Karate din Satu Mare. Conform unui comunicat de presă trimis redacției noastre, “tot ce și-a propus conducerea AJK a reușit să îndeplinească . Aici ne referim la mai multe evenimente la care am fost parteneri dar și evenimente marca AJK.”

  Iată reușitele de anul trecut :
  • In luna martie s-a desfasurat sub egida AJK Satu Mare prima editie a Campionatului Judetean de Karate, competitie care a adunat la start nu mai putin de 130 de karateka de la Cluburile de Karate afiliate la AJK si anume: Samuraiul(Magos Robert), Okinawa(Nyesti Csaba ), Lazuri(Filer Ivan), Energy Kardio (Anzik Arnold). A fost și un prilej bun de pregatire pentru finala Campionatului Național.
  • In luna Aprilie s-a organizat a III-a ediție a Cupei Sătmarului la karate la care au participat 120 de karateka de la 5 cluburi si sectii de karate.
  • In luna mai presedintele onorific Kereskenyi Gabor a premiat sportivii care au obtinut medalii la campionatele nationale… Kalocsai Zoltan (Samuraiul), Marchis Alin (Okinawa), Vida Armin (Lazuri), Pop Laura (Samuraiul), Trif Bogdan (Lazuri), Ardelean Dariusz (Samuraiul), Bozintan Raul (Samuraiul) cu echipamente sportive.
  • In luna septembrie se desfasoara sub egida AJK un seminar de karate international la care participa 170 de karateka de la cluburile din judetul Satu Mare (Samuraiul,Okinawa, Energy Kardio, Lazuri ) si trei cluburi de karate din Ungaria (MTTK Mateszalka, Csenger si Nyirmadar). Seminarul a fost condus de catre shihan Ghinea Adrian 8 dan director sportiv al Federatiei Romane de Karate si totodata presedintele Comisiei Nationale de karate Shotokan ESKU din Bucuresti. Timp de trei zile am avut parte de o adevarat “show” in artele martiale. Participarea sportivilor a fost gratuita.
  • In luna decembrie s-a organizat primul examen de centuri pentru membrii cluburilor AJK. Comisia de examinare a fost alcatuita din Sensei Filer Ivan 2 dan, sensei Anzik Arnold 2 dan si Shihan Magos Robert 6 dan. S-au prezentat peste 80 de karateka la acest examen.
  • Tot in luna decembrie am fost partener in organizarea a V-a editie a Cupei “Santa Klaus” competitie de karate cu caracter international. La aceasta competite s-au inscrisi la probele kata si kumite 148 de karateka.
  • Si in final de an avut loc a II-a editie a Galei Karateului Satmarean marca AJK, care a avut un real succes, eveniment organizat la Restaurantul Miorița din Satu Mare. Au fost premiați 42 de karateka de la cluburile afiliate la AJK Satu Mare.
  S-au oferit si citeva titluri :
  • de cel mai bun karateka la kumite pe anul 2015 : Kalocsai Zoltan la seniori (Samuraiul), Vida Armin la cadeți (Lazuri) si Pop Laura la copii. (Samuraiul)
  • Cel mai bun karateka la kata a fost ales Marchiș Alin(Okinawa) .
  Topul celor mai bun kumitist a fost condus de catre la fete
  • Lemak Hanna la Baieti Bozinta Raul.
  Au fost premiati si antrenorii : Nyesti Csaba (Okinawa) ,Anzik Arnold(Energy Kardio) si Filer Ivan(Samuraiul) pentru munca depusa in anul 2015 . Premiile au fost inminate de catre dl Kereskenyi Gabor –presedintele onorific AJK , dr.Kovacs Otto director marketing si dl Magos Robert presedintele AJK Satu Mare.
  Președintele AJ KARATE, Robert Magos, a ținut să le multumească parintilor, sponsorilor, colaboratorilor pentru sprijinul oferit asociatiei.

  Motto AJK “Cel care zâmbește in loc să se înfurie va fi intodeauna mai puternic “

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE