More

  Buhăescu: “La Olimpia m-am simțit dorit, sper să ajut echipa să intre în play-off!”

  buhaescu

  Olimpia Satu Mare a bifat patru transferuri în această iarnă. Dacă pe Onicaș și Mărkuș îi putem trece la capitolul reveniri, în schimb Ianc și Buhăescu sunt la prima lor experiență în tricoul galben-albaștrilor.

  Mijlocașul Sebastian Ianc a fost prezentat oficial chiar la conferința de presă de la reunirea lotului, în schimb atacantul Vasile Buhăescu a acordat primele declarații în calitate de jucător la Olimpia pentru emisiunea de luni seara, Săptămâna sportivă, de la Nord Vest TV.

  Fostul atacant al celor de la Vaslui, Reșița sau Mioveni, Vasile Buhăescu a recunoscut că a avut și alte oferte în această iarnă dar că a ales Olimpia pentru că s-a simțit dorit la Satu Mare atât de antrenorul Csik cât și de conducere.

  ”Sper și eu ca Olimpia să-și fi găsit în mine golgheterul pe care l-a căutat de ceva vreme. Mă bucur că am ajuns aici la un club unde am simțit că sunt dorit cu adevărat. Nu mi-am propus niciun target de goluri marcate, doar vreau să-mi ajut echipa să intre în play-off” a declarat Vasile Buhăescu.

  Acesta a recunoscut că a ales Olimpia și pentru că la Satu Mare sunt jucători cu care a mai fost coleg de-a lungul carierei și că lotul i se pare unul valoros pentru liga a 2-a. ” Am mai jucat cu Sălăgeanu, Tătaru sau Onicaș. Până acum am marcat în poarta Olimpiei ca adversar și în tricoul celor de la reșița sau Mioveni iar de acum vreau să înscriu cât mai mult pentru Satu Mare”, a mai spus Buhăescu.

  Fostul atacant de la Vaslui nu și-a luat gândul de la liga 1 și speră ca evoluțiile sale să fie cât mai bune la Satu Mare iar Olimpia să-l ajute să se relanseze spre prima ligă.

  ”Am văzut și în această iarnă că atacanți de la echipe de liga 2 a au revenit pe prima scenă…De ce să nu sper și eu la acest lucru. Dar mai întâi să-mi fac eu treaba aici la Olimpia și apoi să vizez iar la Liga 1” a încheiat Buhăescu care abia așteaptă să debuteze ca jucător pentru noua lui echipă.

  Vasile Buhăescu e născut la Huși iar pe 2 februarie va împlini 28 ani. Site-ul transfermarkt .com îl cota pe fostul atacant de la Vaslui la 300 000 lire sterline în 2014 iar cea mai mare cotă, Buhăescu a avut-o acum patru ani . Atunci, ca vârf al celor de la Vaslui în Liga 1 și Cupele Europene, Buhăescu era cotat la peste 400000 lire sterline. Buhăescu a evoluat în Liga 1 pentru Vaslui, Petrolul, Chiajna sau ASA Târgu Mureș iar în 2014 după desființarea echipei lui Adrian Porumboiu a ajuns la Metalul Reșița. Echipă pentru care în sezonul 2014-2015 a marcat de 10 ori. În vara anului trecut a ajuns sub comanda lui Claudiu Niculescu la Mioveni iar acum a semnat cu Olimpia.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE