More


  Campioana vine la Satu Mare

  - Advertisement -

  hand

  Handbaliștii de la CSM Satu Mare au parte azi de un amical de lux. Elevii lui Nicolae istrate vor întâlni de la ora 17,30 campioana en titre, Minaur Baia Mare. Este de fapt revanșa jocului de acum o săptămână de la Baia Mare când Minaur s-a impus cu 38-33.

  ”Am mai spus –o , chiar dacă Minaur trece printr-o perioadă mai grea și are probleme de efectiv până la urmă tot campioana României este. Și e un meci în care putem să vedem și noi la ce nivel suntem și ce mai avem de corectat” spune Nicolae Istrate care îi invită pe iubitorii handbalului din Satu Mare la sală pentru acest joc de gală.

  ”Știu că e doar un amical , dar Minaur rămâne Minaur și e un nume imens al sportului românesc. Îmi amintesc cu drag cât de plină a fost sala la meciurile cu ei din ligă și sper să ne revedem cât mai rapid cu ei pe prima scenă” a mai spus Istrate.

  După meciul cu Minaur, vineri de la ora 17,30 la Satu Mare vine Nyiregyhaza.

  Altfel, CSM Satu Mare cu o formulă de echipă formată oarecum din jucători ce au evoluat mai puțin în tur a pierdut marți la Academia Minaur cu 33-29.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img