More

    Colegii nu l-au uitat și vor organiza prima ediție a Memorialului “Ioan Malanca”

    malanca

    Sase echipe de handbal baieti, formate din fosti handbalisti satmareni, cinci din judet si o echipa din Csenger, Ungaria, au fost invitate să participe la turneul memorial ,,Ioan Malanca’’.

    Evenimentul va avea loc in data de sâmbătă 06.februarie la sala de sport Ecaterina Both Satu Mare, incepand cu orele 08.30, cand va avea loc sedinta tehnica, iar de la ora 09.00, vor începe meciurile.

    Echipe participante: Unio I, Unio II, H.C. Testneveles Foieni, H.C. Team Foieni, H.C. Oasul Negresti Oas, K.C. Csenger. Meciurile se vor desfasura pe durata a 2 reprize x 15 minute. Echipele vor fi impartite in doua grupe, se joaca fiecare cu fiecare, locurile 3 din fiecare grupa joaca pentru locurile V – VI, locurile 2 din grupe vor juca pentru locurile III – IV, locurile 1 din grupe vor juca pentru locurile I – II. Se vor acorda si diplome speciale. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 14.

    Organizatorii pregătesc și câteva surprize atât participanților cât și spectatorilor.

    Handbalisti mai vechi si mai noi de la C.S. Unio Satu Mare doresc sa-i aduca în acest fel un omagiu celui care a fost colegul, prietenul, jucatorul Ioan Malanca.

    ”Ioan Malanca s-a stins din viață la doar 25 de ani în 2005.A fost component al echipei C.S. Unio Satu Mare, timp de 10 ani, perioada in care a parcurs cea mai frumoasa cariera de sportiv. Din pacate a plecat mult prea devreme dintre noi, la varsta de doar 25 de ani, rapus de o boala nemiloasa, lasand in urma colegi, prieteni, apropiati, precum si o fetita de doar un an. Invitam pe aceasta cale toti iubitorii handbalului si nu numai, sa participe alaturi de noi si totodata rugam spectatorii, sa vina la sala cu o jucarie din pluș pentru ca la final să donăm jucăriile unei Case de Copii din județ” a transmis Albi Kibedi, fost coleg cu Ioan Malanca și totodată unul dintre organizatorii turneului.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE