More


  Cosac: Raluca Olaru o înlocuiește pe Irina Begu în echipa de Fed Cup

  - Advertisement -

  5560661d95f9cfb955000000

  Președintele Federației Române de Tenis (FRT), George Cosac, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că Raluca Olaru o va înlocui pe Irina Begu, accidentată, în echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Cehia, programat la Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale.

  El a explicat că era nevoie de o “specialistă” având în vedere că nici Simona Halep și nici Andreea Mitu “nu iubesc prea mult proba de dublu”. “Raluca Olaru o înlocuiește pe Irina în echipa pentru meciul cu Cehia. Raluca este o specialistă în proba de dublu și avem nevoie de ea pentru a face pereche cu Monica (n.r. — Niculescu). Asta pentru că știm că nici Simona și nici Andreea nu iubesc prea mult proba de dublu. Iar Raluca este în formă, a jucat bine în Australia, la Sydney, unde a pierdut greu în fața Martinei Hingis în semifinale. Așadar, sunt convins că este o alegere bună pentru echipa noastră”, a spus Cosac pentru AGERPRES.

  Președintele FRT a menționat că a așteptat un răspuns de la medic în ceea ce privește situația Irinei Begu. “Noi nu am luat nicio poziție până acum deoarece am așteptat un răspuns de la medic. Și acesta a venit. Din păcate, din cauza problemelor de la genunchi nu poate juca. Fata a fost corectă și o apreciez pentru asta. A spus că nu poate fi 100 la sută din punct de vedere medical pentru întâlnirea cu Cehia și nu vrea să îi ia locul altcuiva care este 100 la sută apt”, a menționat George Cosac.

  Jucătoarea română de tenis Irina Begu a anunțat, joi, pe pagina personală de Facebook că nu va putea evolua pentru echipa de Fed Cup a României în meciul cu Cehia din cauza unei accidentări. ‘’Mi-aș fi dorit să vă dau o veste bună, însă problema de la genunchi încă nu a trecut și perioada mea de refacere va mai dura! Cu părere de rău, trebuie să vă anunț că nu voi putea fi prezentă la Cluj alături de fete’’, a afirmat Begu în mesajul său.
  În aceste condiții, echipa României este alcătuită din Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) și Raluca Olaru (49 WTA la dublu). România întâlnește, în 6 și 7 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, echipa Cehiei, în primul tur al Grupei Mondiale la Fed Cup.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img