CSM Satu Mare se reunește pe 11 ianuarieolah

Handbaliștii de la CSM Satu Mare revin de luni la antrenamente. Elevii lui Istrate au terminat turul de campionat pe locul doi în serie și speră ca după o pregătire foarte bună să facă un sezon perfect. Care să le aducă și promovarea în Liga Națională.

Antrenorul Nicolae Istrate e conștient că partea a doua a campionatului va fi mult mai grea , cu deplasări la principalele contracandidate la promovare, Făgăraș și Craiova și se gândește deja la o strategie pentru o eventuală întărire a lotului.

Istrate nu și-a ascuns încă după meciul pierdut în ultima etapă la Oradea intenția de a mai aduce doi jucători valoroși, cu experiență, pe posturile deficitare. E vorba de un inter și o extremă.

Istrate nu exclude varianta unei reveniri la Satu Mare a extremei Janos Olah, acum la Alexandria. Olah a fost golgheterul echipei sezonul trecut și ar aduce cu siguranță un plus la echipă. Totul depinde acum de poziția comitetului director de la club, cel care decide politica de transferuri de la echipă.

”Mi-aș dori și un cantonament de o săptămână dar detaliile programului de pregătire le vom stabili joi când mă întorc la Satu Mare” ne-a spus Istrate care și-a petrecut sărbătorile acasă în Bistrița.

CSM Satu Mare va începe sezonul oficial pe 7 februarie când e programat meciul de la Cluj Napoca cu Universitatea din prima etapă a returului.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts