More


  De la BBC la… Nord Vest TV!

  - Advertisement -

  IMG_3302

  Medaliați cu argint la Europene și cu bronz la Mondiale la finele lui 2014, dansatorii Marius Iepure și Otlile Mabuse au avut anul trecut un sezon extrem de încărcat cu multe show-uri și cu contracte de onorat și astfel că prezența lor în competiții a rămas oarecum pe plan secundar.

  În 2016 însă sătmăreanul Marius Iepure împreună cu partenera lui de dans și de viață, sud africanca Otlile Mabuse speră să revină pe podiumurile competițiilor importante.
  Cei doi s-au aflat în week end la Satu Mare atât pentru un eveniment privat dar și pentru a le oferi perechilor de la Royal Dance Club câteva lecții de show…latino.

  ”Am avut un 2015 extrem de încărcat. După medaliile la Europene și Mondiale am avut șansa să participăm la mai multe show-uri TV. Mai întâi la RTL la Let s Dance iar apoi Otlile a fost la BBC la Strictly Come Dancing. Iar asta ne-a ținut ocupați . ” ne-a spus Marius Iepure care recunoaște că de ani buni dansul pentru el a devenit un mod de viață.

  ”Abia am apucat să stăm de Crăciun împreună. Am fost acasă la mine în Africa de Sud și ne-am mai odihnit și noi. Acolo Moș Crăciun a venit în pantaloni scurți iar acum aici la Satu Mare am venit parcă la Polul Nord!” a glumit Otlile care a rămas extrem de impresionată de experiența de la BBC. ” Este ceva unic. Show-ul a avut o medie de 13 milioane de telespectatori pe emisiune. Profesioniștii desăvârșiți..Eu am noroc că acum se difuzează emisiunea și la mine acasă în Africa de Sud, păcat că nu puteți urmări și aici în România…E ca o lecție deschisă de dans..” a mai spus Otlile care recunoaște că vine mereu cu drag la Satu Mare chiar dacă frigul o cam încurcă.

  ”Sunt niște oameni deosebiți aici. Sunt ca acasă. Mă bucur foarte mult că pot lucra cu acești copii și sincer aș veni mai des dacă timpul mi-ar permite. Ei trebuie să înțeleagă că trebuie să muncească mult în dans pentru a ajunge sus !” a fost mesajul campioanei din Africa de Sud.

  Marius nu a promis dar spune că va încercă să revină anul acesta cu un show la Satu Mare.

  ” Ne apucăm de treabă. Vrem să mergem la Campionatul Germaniei , al Bavariei. Asta în prima parte a anului. Apoi mai sunt angajamentele deja semnate cu cluburile și televiziunile. O luăm de la capăt. Dar Satu Mare și Royal Dance Club rămân la sufletul meu și sper să revenim cât mai curând acasă” a încheiat Marius Iepure.

  Interviul cu cei doi dansatori a fost difuzat aseara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă și poate fi urmărit pe site-ul www.nordvest-tv.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img