Denis Chivari pleacă în Cipruchivari

Mijlocașul Olimpiei, Denis Chivari, va pleca în Cipru săptămâna viitoare și va rata o bună parte a pregătirilor cu gruparea fanion.

Chivari a fost din nou convocat la reprezentativa României Under 19. În perioada 18-30 ianuarie, lotul României va efectua un cantonament de pregătire în Cipru, pentru pregătirea Turului de Elită al Campionatului European 2016.

Federația Română de Fotbal anunță că au fost convocați 22 de jucători pentru această acțiune. În acest cantonament, România va disputa trei meciuri amicale: cu CSKA Moscova U21 (22 ianuarie), FC Apoel Nicosia U19 (26 ianuarie) și FC Aris Limasol U19 (29 ianuarie).

Amintim că pentru a ajunge la turneul final care se va disputa în perioada 11-24 iulie în Germania, reprezentativa pregătită de Andrei Spier trebuie să ocupe locul 1 în grupa a treia a Turului de Elită găzduită de Austria, în perioada 24-29 martie 2016. România le va avea ca adversare pe Cehia, Slovacia şi echipa ţării gazdă.

Cele 7 câștigătoare ale grupelor din Turul de Elită vor fi prezente în ultima fază a competiției, alături de Germania, ţara organizatoare a EURO U19.

Antrenorii Olimpiei trebuie să găsească soluții de a-l înlocui pe Chivari în prima parte a sezonului deoarece în luna martie acesta va sta mai mult la lotul național…

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts