More

    Derby-ul suferinței

    Baschet

    Sezonul regulat al Ligii Naționale la baschet feminin se încheie azi. Ultima etapă aduce față-n față la Satu Mare cele mai slabe echipe din prima ligă. CSM Satu Mare va întâlni Rapid București într-un meci care, din păcate pentru noi, a devenit unul fără miză. Asta după episodul penibil cu Ambulanța lipsă de la meciul cu U Cluj, din cauza căruia echipa noastră a pierdut și punctul din oficiu și șansa de a scăpa de ultimul loc.

    Practic, și dacă vor trece de Rapid azi de la ora 12,30, fetele antrenate de Ibi Ciocan nu mai pot depăși Rapidul în clasament…Dacă nu pierdeam la masa verde cu U Cluj Napoca măcar mai exista o șansă de a avea avantajul terenului propriu în play-out-ul ce vine în februarie.

    Și uite așa s-a scurs încet cel mai slab, ca să nu spunem groaznic, jenant , penibil, sezon din istoria echipei de baschet de la CSM Satu Mare. Un campionat în care orice meci în care fetele noastre nu luau peste 100 de puncte era o realizare…

    Se pare că după acest meci de campionat, CSM Satu Mare și Rapid se vor revedea în play-out . Unde se va juca după sistemul cel mai bun din trei meciuri iar cine pierde retrogradează în liga secundă. Iar învingătoarea va juca pentru clasament cu ocupanta locului nouă din sezonul regulat, cel mai probabil Danzio Timișoara.

    Rămâne de văzut dacă pe final de sezon fetele antrenate de Ibi Ciocan vor reuși să scape măcar de locul retrogradabil și dacă vor avea puterea să învingă Rapidul de două ori în play-out. Căci din păcate meciul de azi nu prea contează.

    Se mai joacă azi:
    CSM Târgoviște- U Cluj Napoca, Danzio Timișoara- BCT Alexandria, Olimpia Brașov- ICIM Arad și Phoenix Galați- Sepsi Sfântu Gheorghe.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE