More


  Egali o repriză cu campioana

  - Advertisement -

  hand

  Handbaliştii de la CSM Satu Mare au disputat joi seara primul meci de pregătire din acest an. Iar adversara elevilor lui Istrate a fost chiar campioana en titre a României, Minaur Baia Mare.

  Iar sătmărenii au avut o evoluţie apreciată, Olah şi compania reuşind să joace o repriză, de la egal la egal cu mult mai titraţii lor adversari.

  „La pauză a fost 16-16 cu momente bune pentru noi în care am şi condus Minaurul. E drept că ei trec prin ceva probleme de efectiv şi au doar 10 jucători în lot” spune antrenorul CSM-ului Nicolae Istrate.

  CSM Satu Mare a jucat în prima repriză în formula Cioroiu- Olah, Rogoz, Morar, Alisie, Mureşan, Ungar.

  În partea a doua tehnicianul sătmărenilor a rulat tot lotul şi pe final Minaur s-a desprins decisiv.

  „Am vrut să le dau minute mai multe de joc şi lui Varga, Baros sau Petruş pentru că sunt băieţi extrem de talentaţi dar cărora le lipseşte experienţa şi au nevoie de multe jocuri. De altfel voi încerca până la startul returului să joc cât mai multe amicale pentru a le da şansa şi acestor băieţi să capete încredere” a mai spus Istrate.

  CSM Satu Mare va juca azi de la ora 13 un nou amical , cu vecinii de la Fehergyarmat pentru ca pe 29 ianuarie tot la Satu Mare să vină formaţia din Nyiregyhaza.

  Există şi varianta unei revanşe cu Minaur . Partida ar urma să se dispute în sala LPS , joi după amiaza însă antrenorul Istrate mai aşteaptă până luni confirmarea din partea băimărenilor.

  Din păcate veştile nu sunt tocmai îmbucurătoare în privinţa recuperării lui Lupşe. Acesta ar mai avea nevoie de cel puţin 10 săptămâni de refacere după problemele depistate la ligamente…

  Volei, azi de la ora 11

  Tot azi, dar de la ora 11, echipa de volei de la CSM Satu Mare va juca în cadrul Diviziei A2 în compania echipei Bravol Braşov. Partida contează pentru etapa a 12-a. CSM Satu Mare ocupă locul patru în clasament cu 15 puncte în vreme ce Bravol Braşov e pe şase cu patru puncte.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img