More
  spot_img

  Emilian Dolha aproape de o revenire la Rapid!

  - Advertisement -

  Emilian-Dolha

  Rapid face tot posibilul să îşi acopere posturile deficitare. Primul este cel al portarului, acolo unde sursele Digi Sport anunţă că giuleştenii sunt foarte aproape să îl aducă la echipă pe Emilian Dolha.

  Dolha a evoluat ultima oară la Universitatea Cluj şi şi-a reziliat contractul cu ardelenii în vara lui 2015. Portarul ajuns la 36 de ani este un jucător care se pregăteşte exemplar şi este dorit de Dan Alexa şi pentru a fi un model pentru restul fotbaliştilor din lot.

  Dacă va ajunge în Giuleşti, acesta va fi rezerva lui Virgil Drăghia. Goalkeeper-ul care a mai jucat la Rapid în perioada 2000-2006 a mai fost aproape de o revenire atât în iarna lui 2015, cât şi în vara aceluiaşi an.

  Rapid a rămas descoperită după plecarea lui Pulpo Romero, care a disputat 11 meciuri ca titular în turul de campionat. Spaniolul le-a cerut șefilor Rapidului să-l lase să plece, motivând că are probleme personale. Tatăl fotbalistului de 28 de ani este grav bolnav și Romero a ținut să fie alături de el în Spania, găsind înțelegere la conducerea giuleștenilor, care au fost de acord cu rezilierea contractului cu portarul adus gratis astă-vară de la AEL Limassol, din Cipru.

  Alte posturi pe care divionara secundă mai doreşte întăriri sunt cele de fundaş central şi de atacant.

  Interesant e că la începutul carierei , după un sezon foarte bun la Olimpia Satu Mare, Emilian Dolha a ajuns la Rapid București în vara lui 2000.

  Jucătorul care a fost dorit şi de Dinamo în această iarnă a câştigat alături de Rapid singurele trofee din carieră: titlul în Liga 1 (2002-2003), Cupă României (2001-2002, 2005-2006) şi Supercupa României (2002, 2003).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare