Fotbal în faliment / Liga a 2-a încotro?FC-Bihor-Olimpia-Satu-Mare

Anul 2016 începe cu vești proaste pentru iubitorii fotbalului românesc. Și mai ales pentru cei care urmăresc atent campionatul ligii secunde.

După ce oficialii de la FC Caransebeș au anunțat că echipa va fi retrasă din campionat din cauza retragerii finanțării de la consiliul local, o altă grupare din B2 a spus PAS!
Site-ul bihon.ro anunță că FC Bihor Oradea a intrat în faliment.

După înfrângerile la scor suferite în campionat, FC Bihor a mai pierdut marţi un meci! La Curtea de Apel Oradea, unde judecătorul a respins recursul clubului la declanşarea falimentului. „Respinge ca nefondat recursul declarat de recurentul debitor Clubul Sportiv Fotbal Club Bihor Oradea în contradictoriu cu intimaţii creditori Szatmari Alexander Stefan, Muzsnay Zsolt , SC Trameco SA , DGRFP Cluj-Napoca prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bihor, Dulău Dorin Raul şi lichidator judiciar RVA Oradea Insolvency Specialists SPRL în reprezentarea debitoarei CS FC Bihor Oradea împotriva Sentinţei nr. 1235/F din 6 octombrie 2015 pronunţată de Tribunalul Bihor pe care o menţine în totul. Fără cheltuieli de judecată în recurs. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi 12 ianuarie 2016”, este soluţia postată azi pe portalul instanţelor de judecată. scrie bihon.ro

În aceste condiţii, clubul îşi va încheia activitatea. „Sub denumirea de CS FC Bihor Oradea echipa nu îşi mai poate desfăşura activitatea. Acest recurs a fost ultima cale de atac a clubului”, a explicat Sergiu Tod, lichidator judiciar, reprezentant RVA.

FC Caransebeș, FC Bihor dispar încet…se pregătește Metalul Reșița.FCM Baia Mare are datorii mari la jucători și a amânat reunirea. Oare ce urmează… sau mai precis cine urmează!”?

Olimpia a apucat să joace ambele meciuri din sezonul regulat cu FC Bihor. S-a impus cu 2-1 la Satu Mare și 5-0 la Oradea.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts